2789
عنوان

فوت پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 25 پست

من مطمئنم پدرتم با شادی شما شاد میشه 

زندگی پس از زندگی و ببینید

خیلی خیلی سخته اصن نمی‌دونم چی بگم و چطور کلماتو سرهم بندی کنم 

اما کمتر به خودت سخت بگیر ایمان داشته باش که پایانی برای زندگی وجود نداره.پدرت فقط رفته به جای بهتر

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

حق داری عزیزم،شما هنوز تو مراحل اولیه سوگواری هستید،،خدا رحمتشون کنه و ب دل شما ارامش بده،،،واقعا مردم درک نمیکنن ادمی ک عزیزشو از دست داده نمیتونه مثل قبل رفتار کنه،،،منم این دورانو گذروندم،ب خودت زمان بده انشالله کم کم حالتون بهتر بشه،انتظار درک شدن نداشته باش از کسی که دردی رو ک تو کشیدیو نکشیده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

روح پدرتون در آرامش باشه 

کاملا شرایط روحیتون را درک میکنم 

همین بشه براتون تجربه که هیچ توقعی از هیچ کس نداشته باشید چون آدم ها در شرایط سخت خودشونو بهتون اثبات میکنند 

مانع کسی نباشید بذارید هر مراسمی دوست دارند برن 

درسته شما به هم دلی نیاز دارید ولی بهتره غمتونو خودتون التیام بدین هر چند سخت 

یادمه وقتی پدرم به رحمت خدا رفت با اینکه سنی نداشتم 

ولی خیلی چیزا رو بیشتر از سنم متوجه می‌شدم و واقعا حال روحیم در بدترین شرایط ممکن بود 

یکی از بستگان نزدیک در مراسم ختم پدرم با چنان میکاپی اومد و می‌خندید و غذا میخورد خنجر سر قلبم بود 

و مدام می‌گفت مرگ دست خداست 

حالم ازش به هم میخورد دوست داشتم زمین و زمان به هم بدوزم از شدت نفرت و خشم 

ولی سکوت گاهی حلال دردهاست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
درست میگید 🖤 منم تجربه کردم 

🖤😔

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍