2777
2789
عنوان

نمی‌دونم از خدا چجوری تشکر کنم 🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 58 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرعزیزم برای منم دعا کنین انشالله خدا یه خواستگار خوب و یه بخت عالی نصیبم کنه من ۳۶ سالم داره پرمیشه🥺🙏ممنونتم .داداشمم بگو عزیز ک انشالله یه همسره خوب هم‌ خدا نصیب اون کنه.فدات شم ببخشین طولانی شد 🙏🌹

خواهرعزیزم برای منم دعا کنین انشالله خدا یه خواستگار خوب و یه بخت عالی نصیبم کنه من ۳۶ سالم داره پرم ...

عزیزدلم قربونت برم من کسایی که بهم اسم میگن همیشه یادم میمونه سر نماز هم براشون دعا میکنم گلم واسه همین همیشه تو ذهنم میمونین 

هایا
اسممو یادت میمونه  من خیلی در خونه خدارو زدم نشنید ولی شمارو دعوت کرده  تورو خدا برام دع ...

گلم من همیشه بچه های که بهم اسم میگن هر جا برم براشون دعا میکنم و سر نماز هام به یادشون هستم قربونت برم انشالا حاجت روا 

هایا
عزیزدلم قربونت برم من کسایی که بهم اسم میگن همیشه یادم میمونه سر نماز هم براشون دعا میکنم گلم واسه ه ...

خدانکنه قربون شی خواهر گلم ، خیلی خوشحالم کردی بااین حرفت ، منم یادم میمونه شمارو موناجون یادت میکنم حرمم برم .ندیده دوست دارم و ازت حس خوب و آرامش گرفتم🥺🙏😢