2777
2789
عنوان

نمی‌دونم از خدا چجوری تشکر کنم 🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 58 پست
گلم من همیشه بچه های که بهم اسم میگن هر جا برم براشون دعا میکنم و سر نماز هام به یادشون هستم قربونت ...

فداتشم امیدوارم دست خدا همیشه همراهت باشه🌷

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلم انشالله به زودی 😍

تو بنده نظر کرده خدایی 

عزیز دلم دعام کن 

زندگیم داره میپاشه

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک

خدانکنه قربون شی خواهر گلم ، خیلی خوشحالم کردی بااین حرفت ، منم یادم میمونه شمارو موناجون یادت میکنم ...

قشنگم قربونه دلت مهربانت دیروز از حرم امام رضا برگشتم هر وقت رفتی پیشه امام رضا بهش بگو خیلی برام عزیزه من و همسرم دلی امام رضا رو دوست داریم همیشه ارادت خاصی بهشون داریم گلم من عاشق امام رضا هستم با اسمشون گریه میکنم رفتی فقط بهش بگو خیلی دوسش دارم 

هایا
تو بنده نظر کرده خدایی  عزیز دلم دعام کن  زندگیم داره میپاشه

الهی بگردم قشنگم امیدوارم خدا برات بهترین رو رقم بزنه بهترینها شامل حالت بشه عزیزدل نگران نباش گلم خدا بد بنده هاشو نمی‌خواد بسپار به خودش ♥️

هایا
خوش ب سعادتتون .خیلی التماس دعا دارم .کاش بشه ی روزی مادر و پدر منم برن این سفر .

قربونت برم پدر و مادر خودم هم قسمت نشده برن امیدوارم خدا به زودی دعوت کنه برای سفر حج 

هایا
قشنگم قربونه دلت مهربانت دیروز از حرم امام رضا برگشتم هر وقت رفتی پیشه امام رضا بهش بگو خیلی برام عز ...

حتمن عزیزم🙏🥺😭 انشاالله بطلبه و زود زود بیای حرم‌ ماهم یه کلبه درویشی داریم خوشحال میشم تشریف بیارین قدم رنجه میکنین و با خودتون برکت میارین 💚🌾

حتمن عزیزم🙏🥺😭 انشاالله بطلبه و زود زود بیای حرم‌ ماهم یه کلبه درویشی داریم خوشحال میشم تشریف بیار ...

عزیزدلم عجیب الان دارم گریه میکنم دلم خیلی برای حرم تنگ شد قربونه امام رضا و قربونه آدمای مهربونه شهرشون که همیشه لطف داشتن به ما

هایا
عزیزدلم عجیب الان دارم گریه میکنم دلم خیلی برای حرم تنگ شد قربونه امام رضا و قربونه آدمای مهربونه شه ...

خدانکن عزیز من خودمم همینجوری شدم منقلب شدم و اینکه چقدر من قدر نمیدونم بااینکه مجاورم انشاالله ب دعای شمانینی سایتی ها خدا ب دلم آروم و قرار بده 😭🙏🙏

الهی بگردم قشنگم امیدوارم خدا برات بهترین رو رقم بزنه بهترینها شامل حالت بشه عزیزدل نگران نباش گلم خ ...

قربانت عزیزم 

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک

خدانکن عزیز من خودمم همینجوری شدم منقلب شدم و اینکه چقدر من قدر نمیدونم بااینکه مجاورم انشاالله ب دع ...

گلم تو بهترین جای دنیا زندگی می‌کنی برو هر روز حرم به ضریح نگاه کن گوشه ای از بهشت هست من شدیداً آرامش میگیرم اونجا به یاد منم باش زهرا جانم 

هایا