2777
2789
والا من بانک دولتی ام اینجوری نیس،شاید ایشون خصوصیه ک بازم خصوصی هم فک نمیکنم اینجورباشه

نع گلم .  بالا توضیح دادم    دریافتیش همش از حقوق نبود 

سود  پولاش بود  و اینجور چیزا 

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

صادراته   ببین.   لیست کنم براتون   ۲۶میلیون.  ماه قبل حقوشش ب ...

با پول مردم چه بریز و بپاشی میکنن.پول سپرده های مارو برمیدارن بین خودشون تقسیم میکنن بعد ما میخوایم دو قرون وام بگیریم باید هفت خان رستمو رد کنیم

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
صادراته   ببین.   لیست کنم براتون   ۲۶میلیون.  ماه قبل حقوشش ب ...

منم کارمند بانک صادرات هستم 

اون 80 تومن وام 4 درصد چیه گرفته ؟

وام کارمندان بانک 18 درصده - وام 4 درصد فقط وام ازدواج و فرزندآوری و کمیته امداد و این چیزاست .

سود پولش که به شغلش ربطی نداره - هر کی پول بذاره سودشو میدن .

اون 20 تومن مساعده هم طی 10 ماه از حقوقش کم میشه و اسمش حقوق نیست .

من لیسانس با 15 سال سابقه و مسوول تسهیلات 16 می گیرم - اون شغلش چیه که 30 می گیره ؟

سلام . ببخشید شما در مورد روند وام مهربانی بانک ملی اطلاعی دارین؟

باید پول بذارین دیگه 

ما توی صادرات هم مشابه اونو داریم 

یک حساب باز می کنین به اسم سپاس 

جدول داره - مثلا اگر 6 ماه پول بذارین 84 درصد اونو با نرخ 4 درصد و بازپرداخت 12 ماهه بهتون میده .

یعنی کم بود ۲۱۰؟ یا کلا حقوقشون کمه  والا الان همه شغلهای کارمندی همینن

نه عزیزم. کم نیس 

ولی ندارم ندارمش برا ما بود 

منم ۴۰,روزه پیامک هاشو هک کردم 

رسد کردمو تمام دریافتیاش  دیدم . 

میگم اگه اون در یافتیاش برکت داشت 

رو بچلب زنش و بچش لبخند بود 

. نه زنش واسه ۱میلیون. یک ماه دوند آخرشم شبی ک فرداش عید ۳میلیون زد کارتم ...   زمانی ک تا ۱۵روز  جزوه ارسال نمیش ب خاطر تعطیلی 

و من اگه لباس شب عید هم میخواستم بگیرم دیگع خیلی دیر بود ... 

من خدا رو خیلی وقته قسم دادم. روزی منو بوه هامو از شوهرم. جدا کنه .... فعلا خدا  سکوت کرده 

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 
منم کارمند بانک صادرات هستم  اون 80 تومن وام 4 درصد چیه گرفته ؟ وام کارمندان بانک 18 درصده - ...

ب نظرم از بانک  مهر گرفته بود .  دقیق ب من نمیگه من.  فقط دیدم نوشته  واریز وام.    

نه نگفتم حقوقش ۲۱۰میلیون بوده اینکه تو هیچچ ارگانی  نیس گفتم دریافت کرده منظورم ب حسابش رفته بالا لیست کردم  . 

ارع مساعد ۲۰میلیون گرفت . 

ببین شوهر من مهر  خونه تکمیل کرده برج یازده دومین ماشینش خرید (دوتا ماشیناش ب نام منه )   همیشه میگه تههه تههه شدم صفر شدم 

انتظار نداشتم ۳۰میلیون هم پول داشته باشه ولی. نزدیک ۴۰۰میلیون تو سه تا حسابهاش بود . 

شوهر من پیش خدمت شرکتی بود. پا ب پاش.  از دیپلم   ثبت نامش کردم دانشگاه  و  اول فوق دیپلم بعد لیسانس گرفت و شد  باجه دار (سال ۹۲)  الانم ریس بانک هست ..... 

اونقدر رفت بالا  از همه لحاظ ک قد خودم دیگه  بهش نرسید . کاش همون پیش خدمت بود با حقوق نا چیز شرکتی ... ولی از عشقی ک نیچسبت بهش داشتم خبری بود 

تو ب من بگو ... تو ک کارمند بانک صادراتی .... زن تو  از  اسفند تا الان بخواد استخدامی  شرکت کنع ( فوق لیسانسم )بخواد جزوه بخره تو یه تومان بهش نمیدی؟ 

زنت سال قبل گوشیش سوخته باشه (گوشی ای ک این زمونه. مثه. غذا و آبه.... و لازمه زندگیه )تو واسش نمیخری؟؟؟؟حتی ی دست دوم  ...؟ به بچه هات میگی گوشی تون ببرید کلاس. تا وقتی شما خونه نیستید   مامانت نتونه برداره گوشیتون؟ 

تو ب من بگو. اونقدر ندار میشه کارمند بانکها ک   زنشون رو اذیت کنن ؟ 

با پول مردم چه بریز و بپاشی میکنن.پول سپرده های مارو برمیدارن بین خودشون تقسیم میکنن بعد ما میخوایم ...

کاش این بریز بپاشها تو کل جامعه میشد 

جیگرم میسوزه میان ب قول خودت  واسه ۲۰تومان وام نا امید بر میگردن 

صادرات کلا وامی نمیدع ب جز برا  معدل حساب یا سپرده ها 

اگه مردم پول داشتن سپرده کنن. ک وام میخواستن چیکار. 

ای وای یعنی چیکارش کرده خب

هر وقت واریزی داره ۱۰دیقع بعدش اینقال میده ب کارتهایی  ک 

سپرده کرده واسه سود .... 

ببین زندگیمو نمیدونم چ جوری توصیف کنم ک متوجش بشی 

خونه اموم   بهترین خونه و وسایلا   همه مهر نو خریدم .. طلا و ماشین و  ی خونه  دیگمون ب ناممه .    خرجی خورد و خوراک خونه هم میده خودم  مدیرت کنم .(اونقدر زیاد نیس ک بشه باش  مانور داد ) 

ولی این بین اگه ۵۰۰تومان لازمم بشه.  از بابام قرض میگیرم 

اگه  غیر مترقبه. بخوام ۱تومان  چیزی بگیرم     رو همسرم حساب کنم 

باید پول بذارین دیگه  ما توی صادرات هم مشابه اونو داریم  یک حساب باز می کنین به اسم سپاس ...

من دی ماه حساب باز کردم رفتم بانک پرسیدم که ضامن چه شرایطی باید داشته باشه گفتن فقط چک برگشتی و اقساط معوقه نداشته باشه گفتم اگر میشه الان برام اعتبار سنجی انجام بدین گفتن الان نمیشه باید حداقل یک ماه از سپرده گذاریت بگذره . 

خلاصه چند ماه سپرده گذاشتم الان تو اپلیکیشن 4 تا ضامن معرفی کردم یا میزنه فاقد سابقه اعتباری یا میزنه عدم کفایت . هیچکدوم هم چک برگشتی و اقساط معوقه ندارن . زنگ زدم پشتیبانی گفتن برو بانک برات اعتباری سنجی حضوری انجام بده ،میرم بانک میگن همه مراحلش غیر حضوریه به ما ربطی نداره . الان من چکار کنم تو رو خدا یه راهی جلو پام بزارین . من 4 ماه به امید اینکه وام بگیرم کلی پول خوابوندم . الان هیچکس جواب گو نیست . راهی هست که مسیول تسهیلات بتونه برام انجام بده؟

بعد اون مبلغ وامی که میتونی بگیری مثل اون جدول نیست خیلی کمتره .