2777
2789
ببخشید میشه به من بگید حقوق و مزایاتون چطوریه؟

فروردین 403 که حقوق ها زیاد شد 

حقوق من تقریبا 16 تومن 

وام مسکن هم میدن به کارمندان بانک که خونه بخرن ( البته همون اول استخدام نمیدن - چند سال بعدش میدن )

با مزایا حقوقمون میشه ماهی 20 تقریبا .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ها شوهر شما پیش خدمت بوده بعد با زیرآب زنی و غیره خودشو رسونده تا ریاست بانک عجب آدم زرنگیه .

نه  زیر آب زنی نبوده 

۱۰سال پیش.  نامه اومد ک پیش خدمت هایی ک  تحصیلات دانشگاهی دارن. باجه دار بشن (اونم با انتقال ب خارج از استان ) 

خودش و چند تا همکاراهاش باجه دار شدن 

بعدش   امتحاناتی ک تو سطح استان برگزار میکردن.   سه سالش نفر اول استان شد و   بقیه بارها هم اینجور ک خودش میگفت   حد نصاب اورده بود 

پله پله  و سال ب سال سمتش تغییر کرد. تا الان ک. ریس خود استانه .  

تو خونه ذره ای از اخلاقش راضی نیستم ولی همکارهاش   خیلی تعریف کارش میدن و کلا میبینم چقدر  دلی باهاش ذوق میکنن . 

مدیرهای استان و شهرستان و حتی حراست   مث دو تا دوستن باهاش ... 

خودم چشم دیدنش ندارم ولی    اینایی ک دیدم ازش بهتون گفتم .

الان میفهمم وقتی میگن خوبیه یه مرد رو از خنده های زنش کنارش پیدا کن چقدر درست گفتن .....  

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 
زیر آب زن ک نیستش

نه اصلا    .

تو محل کارش ب پاک دستیش و    اخلاق خوبه کاریش مشهورع 

با  کارمندهاش مث دو تا دوسته .  با مردم کارش سازشه 

ولی متاسفانه هیچ   دوستی و سازشی تو قلبم وجود نداره نسبت بهش

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 
فروردین 403 که حقوق ها زیاد شد  حقوق من تقریبا 16 تومن  وام مسکن هم میدن به کارمندان بان ...

ببخشید میشه یه سوال در رابطه افتتاح حساب توی خصوصی بپرسم (اینجا دوست ندارم بپرسم)  درخواست میدم بعد کع سوالم رو جواب دادین لغو میزنم. 

تجربه ی من میگه ایشون یا با زیرآب زنی اینقدر رشد کرده - یا با خود شیرینی 

نه واقعا هیچ کدومشون نیس   تازه چندسال  هم   نمرش باللا بود ولی پستش تغییر ندادن    ی سالم از  ریس درجه 3آوردنش تحصیلات در جه چهار (یعنی پایین آوردن ب خاطر گردش بود یا نمیونم چی بود ...)

اون تو همکارهاش خیلی محبوبه (یعنی دوسش دارن   همیشه اینطوری بوده .  کسی ک   خود شیرین یا هر چیه شاید پستبگیره ولی محبوب هیچ وقت نمیشه  بدتر تو چشم همکارهاش بعد چند سال سیاه میشه  ؛) 

خدا اون بالاست ک  به گربه تو خیابون   احساس دوست داشتن دارم ولی برا اون در حد زیر صفره ... پس   نسبت بهش غیریتی  هم ندارم ک بخوان دفاع کنم ازش 

ولی چیزی ک  واقعی ازش میبینم اینه ک خیلی دنبال حلال و حرومه .   و   ساعت ها  با همکارهاش حرف میزنه کوچکترین  بد گویی  یا حسادت  نیس و ندیدم ازش . 

دو تا همکارهاش دوست خودمن .  میگه از هر شعبه ک میره تا مدتها مشتریا و همکارها دنبالشن برگرده ...  کلا  آدم اجتمایه  تو  انجام کارهاش دقیق و تمیزه . 

تهران تازگی رفت برا مصاحبه ک بره توی ستاد(نمیدونم چ پستی ) گفت  ریس اونجا  گفته تو چیکار میکنی ک اینقدر همه جا از درستکاریت حرف میزنن و حرفته ... 

ب هر حال هر کسیه و هر کاری میکنه  تو خونه من ازش متنفرم  و فقط از خدا میخوام  خیانتش برام با سند ثابت بشه  ی جوری از زندگیش برمک انگار هر گز نبوده  

.

خب شما بانک ملی هستین  چه کمکی از دست من برمیاد آخه .

ازتون راهنمایی میخوام .‌میخوام بدونم وامهایی که روندشون غیر حضوری هست رو بانک میتونه حضوری انجام بده ؟ 

چون من ضامن هام رو داخل اپلیکیشن میزنم اصلا قبول نمیکنه در صورتی که ضامنهام مشکلی ندارن. 

صادراته   ببین.   لیست کنم براتون   ۲۶میلیون.  ماه قبل حقوشش ب ...

باورکن ما همون اول خواستم بگم حتما صادراته. چون همسرم همیشه میگفت صادرات حقوقشون بالاست. ولی برا  همسر من ازاین خبرا نیست