نه واقعا هیچ کدومشون نیس تازه چندسال هم نمرش باللا بود ولی پستش تغییر ندادن ی سالم از ریس درجه 3آوردنش تحصیلات در جه چهار (یعنی پایین آوردن ب خاطر گردش بود یا نمیونم چی بود ...)
اون تو همکارهاش خیلی محبوبه (یعنی دوسش دارن همیشه اینطوری بوده . کسی ک خود شیرین یا هر چیه شاید پستبگیره ولی محبوب هیچ وقت نمیشه بدتر تو چشم همکارهاش بعد چند سال سیاه میشه ؛)
خدا اون بالاست ک به گربه تو خیابون احساس دوست داشتن دارم ولی برا اون در حد زیر صفره ... پس نسبت بهش غیریتی هم ندارم ک بخوان دفاع کنم ازش
ولی چیزی ک واقعی ازش میبینم اینه ک خیلی دنبال حلال و حرومه . و ساعت ها با همکارهاش حرف میزنه کوچکترین بد گویی یا حسادت نیس و ندیدم ازش .
دو تا همکارهاش دوست خودمن . میگه از هر شعبه ک میره تا مدتها مشتریا و همکارها دنبالشن برگرده ... کلا آدم اجتمایه تو انجام کارهاش دقیق و تمیزه .
تهران تازگی رفت برا مصاحبه ک بره توی ستاد(نمیدونم چ پستی ) گفت ریس اونجا گفته تو چیکار میکنی ک اینقدر همه جا از درستکاریت حرف میزنن و حرفته ...
ب هر حال هر کسیه و هر کاری میکنه تو خونه من ازش متنفرم و فقط از خدا میخوام خیانتش برام با سند ثابت بشه ی جوری از زندگیش برمک انگار هر گز نبوده
.