2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقته بی‌خواب شدی ؟؟ روز رو بیشتر فعالیت داشته باش. نگرانی و استرس داری ؟؟

بله خیلیییی نگرانی استرس بدخلقی حالت تهوع سر درد دور چشام شدید حلقه داره ۶ ماه اینجوریم 

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

بله خیلیییی نگرانی استرس بدخلقی حالت تهوع سر درد دور چشام شدید حلقه داره ۶ ماه اینجوریم 

مال استرس هیچی نیست قرص کلریاپوکساد آرومت میکنه، از دمنوش های گیاهی استفاده کن 

خالم هم مثل شما بود کمخونی داشت یه آزمایش بدید حتما حتما قبل خواب از گوشی، تلویزیون و کامپیوتر استفا ...

رفتم چن شب پیش دکتر گفت احتمالا کم خونی داغونم ابجی خیلی داغونم انقد حالت گریه دارم پوستم کدر شده دور چشام مث معتادا حالم بد بدخابم ارامش ندارم

رفتم چن شب پیش دکتر گفت احتمالا کم خونی داغونم ابجی خیلی داغونم انقد حالت گریه دارم پوستم کدر شده دو ...

عزیزم خوب میشی انشالله منم خودم چند سال پیش بخاطر استرس امتحانا شبا هیچ خواب نداشتم آروم نبودم و اینکه خود فکر و خیال هم باعث میشه خوابت کم بشه‌. به خودت برس بیخیال مشکلات اگه خوب نشدی یه مدت قرص اعصاب بخور بعد کم کم قطع کن. ولی بهتره از روش های گیاهی استفاده کنی، آب زیاد بخور 

عزیزم خوب میشی انشالله منم خودم چند سال پیش بخاطر استرس امتحانا شبا هیچ خواب نداشتم آروم نبودم و این ...

اب خیلی میخورم منتظر جواب ازمایشم نمیدونم چه مرگمه میترسم

ممکن از کمبود ویتامین اهن باشه؟یه مدت تن تن پریود میشدم ماهی دوبار تقریبا

آره اونم هست، کیست یا تنبلی تخمدان نداری ؟؟ ب هم ریختگی هورمون هم از استرس می‌تونه باشه شایدم کمبود آهن داری

آره اونم هست، کیست یا تنبلی تخمدان نداری ؟؟ ب هم ریختگی هورمون هم از استرس می‌تونه باشه شایدم کمبود ...

یه مدت رنگم زرد شد همین علایمو داشتم پریود داشتم خوب شدم دو روز بعدش باز افتضاح همین وضعمه یه ماهم هس پریود نشدم