2777
2789
عنوان

بیکاری...

| مشاهده متن کامل بحث + 3690 بازدید | 43 پست
رشته ات خیلی خوبه و طیف وسیعی از ازمایشگاه تشخیص طبی تا ازمایشگاه کنترل کیفیت کارخونه ها رو پوشش مید ...

دوستایی هم ک فوق دارن بیکارن یا کارشون مربوط ب ازمایشگا نیس. برا همین ناامیدم از ادامه تحصیل. وثتی این رشته رو قبول شدم همه ازمایشگاهها رشته ی منو میخاستن اما بعد از 3سال تبصره اومد ک هیچ رشته ی میکروبیولوژی حق نداره ازمایسگا کار کنه و فقط باید رشته ی علوم ازمایشگاهی بگیرن. برای همین خیلی از ازمایسگاها زیر بار نمیرن

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیک سیرت جاهای خصوصیم یا دولتی اینکارو میکنن؟

نرگس جان من جای خصوصی رفتم.. صبح ها ۶ صبح میرفتم و شب ساعت ۵ برمیگشتم .. بدون هیچ حقوقی..تقریبا یکسال  

خودم رو خیلی مشتاق نشون میدادم .. کار رو هم درسش رو خونده بودم .بعد اونجا عملی تجربه کردم.. 

بعد از ۶ ماه یکی از پرسنل زایمان کرد و استعفا داد .خوب کی از من بهتر .هم به محیط آشنا بودم هم براشون کار مجانی کرده بودم و میدونستن که من انگیزم زیاده . سریع جایگزین شدم 

برید بیمارستانها ،ادارات دولتی یا هرجا که فکر میکنید .امتحان کنید ولی ناامید وخسته نشید 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
تشخیص طبی و ببمارستان بیشتر زوم هستن رو ی رشته علوم ازمایشگاهی و بین داوطلبین اول اونا رو سوا میکنن& ...

خب این مهارتو من از کجا باید پیدا کنم وقتی هیچ ازمایشکاهی راهم نمیده. پارتی هم ک ندارم

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……
رشته منم میکروبیولوژیه همه دوستام رفتن سر کار با این رشته اما من دنبال کار نرفتم  معدلم ۱۸ هس ...

اصفهان

دوستایی هم ک فوق دارن بیکارن یا کارشون مربوط ب ازمایشگا نیس. برا همین ناامیدم از ادامه تحصیل. وثتی ا ...

ببین من فوق و گرایش دکترام فیزیولوژی هست هم کار ازمایشگاهی دارم تو کلینیک و هم درس میدم 

باید مهارت لازم رو کسب کنی 

یعنی قشنگ تو رشته ات متخصص باشی و حرفی برای زدن داشته باشی 

تازه من دانشجوی کارشناسی بودم هم تدریس خصوصی ساعتی میکردم 

اصلا نباید ناامید بشی

فقط باید بخونی بری جلو ورزومه سازی کنی و همه ی کارگاه ها رو شرکت کنی و مقاله بنویسی و به همه بسپری 

حال متکلم از کلامش پیداست

یکم ناامید شده بودم با حرفتاتون بازم انرژی گرفتم بازم میرم دنبالش منکه هیچ پارتی ندارم امیدوارم خدا بشه پارتیم

والا. مثلا. برای یه مدرک کارشناسی با معدل پونزده از ازاد فلاورجون معلومه کارنیست چون ازون بهتر فراوو ...

من آزاد نبودم معدلمم 18 هست خیلی بد نیس 

خب این مهارتو من از کجا باید پیدا کنم وقتی هیچ ازمایشکاهی راهم نمیده. پارتی هم ک ندارم

مگه نمیگی اصفهانی؟برو جهاد دانشگاهی شعبه مرداویج دوره تشخیص طبی گذاشته خیلی برای رشته های ما خوبه چهارصد و پنجاه 

خودش میشه کلی رزومه 

باید پیگیر و سمج و مستعد باشی

حال متکلم از کلامش پیداست