2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دفترچه مرگ داستانشو چیه ندیدم کلا انیمه باز نیستم

یه دانش آموز دبیرستانی اتفاقی یه دفترچه پیدا میکنه که اسم هرکی رو توش بنویسی بعد چهل ثانیه می‌میره خیلی جذابه عالیه

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
ناکجا آباد موعد  حلقه زمانی هفتم اسپای فمیلی البته مثل دفترچه مرگ نیستن اما من دفترچه مرگو د ...

دفترچه مرگ طرفدار لایت بودی یا ال؟

اتک ان تایتان ولی اونم افسردت میکنه

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

دفترچه مرگ ندیدم ولی انیمیشن روح خوبه

روح رو دیدم

دفترچه مرگ‌عالیه ولی سریاله 

کاش از حافظه ام پاک میشد دوباره میدیدمش

وای😭

دیدیش؟😣

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

نه حس افسردگی بعدش خیلی بده  من عاشق لایت بودم بدجور تو ذوقم خورد آخرش شکست خورد و مرد

این قشنگگگگگ اشکتو درمیاره من نتونستم قسمت اخرو درست حسابی ببینم از بسکه که قلبمو درد اورد و دلم شکست💔