2777
2789
عنوان

بوی عرق 😨

| مشاهده متن کامل بحث + 5692 بازدید | 154 پست
بخدا واقعا مهم نیس من سرکار بودم گفتم خانوم بوی بد میدین لباس نمیتونم بهت بدم برگشته میگه افتخار کن ...

حرف شما هم بد بوده .میتونستی یه جور دیگه بگی .کاش اگه تو مغازه بود جلوی بقیه نمیگفتی خیلی بدتره رفتار شما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدااااا من تابستون ها هر روز می‌رم حموم سرکار و دانشگاه و بچه و ...به هر حال دوست دارم محل کارم تم ...

دمت گرم بخدا

اینا جهنم ک حموم نمیرن

حداقل بشینن خونه عین راسو بین مردم نلولن،مخصوصا تابستونا که دیگه فاجعه میشن بعضیا گلابم میپاشن به خودشون ترکیب فوق سمی اینجاد میشه😁😁

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

حرف شما هم بد بوده .میتونستی یه جور دیگه بگی .کاش اگه تو مغازه بود جلوی بقیه نمیگفتی خیلی بدتره رفتا ...

من کشوندمش کنار مشتری اومده میگه خانوما بوی بد میده منم کشوندمش کنار درگوشش گفتم دیوم این گفت خودش بحث بلند گفت صابکارم اومد گفت بوس گوه میدی زنیکه برو بیرون 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
اها من فکر کردم پیش بقیه گفتین .شرمنده حتما خودشم خجالت کشیده

هیچ خجالت نکشید باپرو گفت تو بوی عرقم حس کردی افتخار کن باحقوث چندر غازت به من نمیرسی درحد من نیستی😐

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
بخدا واقعا مهم نیس من سرکار بودم گفتم خانوم بوی بد میدین لباس نمیتونم بهت بدم برگشته میگه افتخار کن ...

بدبخت کم آورده مونده چی بگه😂

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
یاخداااا😐😑😐😑وایییی چجوری مپوشید بعد خودش حس نمیکرد بوی عرق میده صابکار چیزی بهش نمیگفت توچجوری ب ...

بعضیا بوی عرقشونو نمیفهمن انقددددم تند بود بوش

روم نمیشد بگم 

دیگه یبار به صابکارم گفتم از بوی گند عرقشون دارم خفه میشم مثلن مشتریا رو میگفتم که صابکارم بش برسونه ولی طفلی همش میومد عطر میزد بهش

حالا من تعریف از خودم نباشه مانتوهای من همیشه بوی عطر میدن تو تاکسی سوار شم یا تو مغازه کسی ببینتم میپرسن اسم عطرت چیه

الان یه عده میان میگن مشکل هورمونی داریم خب همون بهتر که اصلا نیاید تو جامعه والا

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈
خانوما منم متاسفانه از حموم بیام بیرون عرق کردم. بدتر اینکه عرقم وحشتناک بو میده و شدید اسیدی یعنی ت ...

عزیزم مام صورتی شون خیلی خوبه😍 من دارم بوی بهشت میده نمیزاره هم عرق کنی