2777
2789
عنوان

بوی عرق 😨

| مشاهده متن کامل بحث + 5692 بازدید | 154 پست
خودمم رو اینچیزا بشدت حساسم

خدایی نمیدونم چی بهشون باید بگ 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
ما دو تا فروشنده خانم بودیم  بنده خدا اون همکارم طفلی خیییییلی دختر خوبی بود ولی یه مانتو همش ...

یاخداااا😐😑😐😑وایییی چجوری مپوشید بعد خودش حس نمیکرد بوی عرق میده صابکار چیزی بهش نمیگفت توچجوری بهش نگفتی من بودم میگفتم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زیر بعلو دیدی ؟

اره اومدم برم توپرو دختر اومد بیرون مانتوش پوشید تاپ تنش بود زیر بغلش پر مو

باو ژیلیت زورت میاد بگیری گاز روشن کن پشماتو بگیر رو گزشون بده حداقل بسوزن

بخدا نمیگیرن من موندم واقعا چجوری پول ناخن میدن مژه میدن🤔ولی پول ژیلت مام اسپری نمیدن

من رفتم پرو لباس مجلسی قبلش رفتم حموم موهام گوجه ای بود خیس بود بعد زنه انقدر خوشحال شد گفت خدا خیرت بده کاشکی همه مثل شمابودن😍خانوما میان اینجا لباس مجلسی میپوشن لباس خیلی بوی بدی میگیره

قشنگ معلوم بود زخم خورده بوداااا🤣

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

من هرروز میرم حمام خداروشکر خانوادمون هم این عادتو دارن همیشه خونمون و لباسامون بوی گل میده

این نشونه شخصیت شما دوست خوبم

خانوما منم متاسفانه از حموم بیام بیرون عرق کردم. بدتر اینکه عرقم وحشتناک بو میده و شدید اسیدی یعنی ت ...

عزمزمه منم دقیقا مثل شما بودم ولی تو همین سایت یک سال پیش یه کاربر گفت وقتی حموم میرم شیو کنم بعد با شامپو بچه زیربغل رو بشورم بعد ک خشک کردم آبلیمو اسپری کنم وقتی اونم خشک شد لباس بپوشم ترجیحا نخی ،من دیگ بدنم اصلا بو نمیده فقط اون کاربر دعا میکنم شما هم امتحان کن ،ب چند نفرم گفتم اونا هم میگن دیگ بو نمیدیم،امتحان کردین دوست داشتین بهم بگین جواب داد یا نه

من رفتم پرو لباس مجلسی قبلش رفتم حموم موهام گوجه ای بود خیس بود بعد زنه انقدر خوشحال شد گفت خدا خیرت ...

راست میگه بخدا لباس جوری بوی بد میگیره ک مشتری بعدی نمیتوتا پرو کنه 

بعضیا اعتقاد دارن به زیربغلشون چیزی نزنن چون ضرر داره و متاسفانه عرقشون هم بوی شدیدی داره 

این هیچی نیس ما مستجریم خوب سال ۹۷ رفتیم تواپارتمان هر روز مرد زن دعوا داشتن البته ن قدری ک صداشون بیاد داد اینا باشه ها نزدیک عید بود مرد عصبی شد درباز کرد داد زد ایهناس پول بهش میدم میگم شیو کن ن زیر بغلش ن پایین تنش میزنه بوی گوه میده نمیتونم باش رابطه ایجاد کنم مرد این قدر عصبی بود ک صداش میومد میگفت مردم زن گرفتن منم زن گرفتم ن میتونم بهش نزدیک بشم ن میتونم تحملش کنم میگم برو نمیره واقعا خیلی بد بود

دیقان این موضوع خیلی باید جا بیوفته 

خوب ن اینکه جامیوفته نظافت امر واجبی ۱ تومن پول ناخن مژه میدن بو سگ میدن

بعضیا واقعاااااا بیشعورن  خب احمق یه دوش چقدر کار داره ؟؟؟

براشون سخته واقعا

من ازخجالت اب شدم به عنوان یه زن ک صاحب مغاز بگه دوش بگیرین لطفا💔

من هر روز هم که دوش بگیرم، بازم بوی عرقم تنده. کلی مارکای مختلف ضد عرق رو امتحان کردم اما جواب نداده. البته 1 ساله اینطوری شدم. از حموم که میام، یک ربع بعدش بوی تند عرق میدم. چیکار کنم. خودمم کلافه شدم.