2777
2789
عنوان

بوی عرق 😨

| مشاهده متن کامل بحث + 5739 بازدید | 154 پست

من به شخصه تا دوش نگیرم پامو بیرون نمیزارم تا بادی اسپلش و مام و عطرم نزنمم بیرون نمیرم اما باز یکم که میگذره وسواس میگیرم بوی عطرم کم میشه دوست دارم برم خونه حس بد به خودم میگیرم وسواس شده برام

هیچی زننده تر از بوی عرق نیست ،   تازه بعضیا بوی میوه پلاسیده و گوشت فاسد میدن 

دووووووووش بگیرید 

دوش بگیرید 

دوش بگیرید

اگر توی ۱۰۰۰ سال پیش که نه دوشی نه خوشبو کننده ای بود زندگی میکردید یقینا تبدیل به کپک میشدید😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این هیچی نیس ما مستجریم خوب سال ۹۷ رفتیم تواپارتمان هر روز مرد زن دعوا داشتن البته ن قدری ک صداشون ب ...

ای وای چقدر بد

ولی بو‌ ندادن بدون شیو‌ هم امکان پذیره. من کسایی دیدم دیر به دیر شیو میکنن ولی هر روز دوش میگیرن و ضد تعریق استفاده میکنن هیچ بویی نمیدن

من هر روز هم که دوش بگیرم، بازم بوی عرقم تنده. کلی مارکای مختلف ضد عرق رو امتحان کردم اما جواب نداده ...

بوتاکس کن اگه همه چی امتحان کردی

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

ماشالا زیر بغلشم نگا کردی در کو*نش چجور بود؟

لامصب تاپ تنش بود ازپرو اومد بیرون مانتوش پوشید منم چشمم خورد 😣

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

🤣🤣🤣مگه بوی گوه سگ مرده بدبختو حس کردی 🤣🤣

تازه بعضیا یک عالمه عرق می کنن بو میدن برای اینکه جمعش کنن میان روش عطر می زنن اونموقع دست بوی گوه سگ مرده رو از پشت می بندن

نه .سنگ مرداب بخر .یا برو بوتاکس زیر بغلی ۵۰۰تومن هزینش تا ۸ماه الی ۱سال اوکیه 

سنگ مرداب یا پماد زینک باعث میشه بو عرق نگیریم ولی از اونور غده به وجود نمیاره؟

خدا جونم من خودم رو جمع و جور میکنم ولی حال دل داداشم رو خودت خوب کن❤️‍🩹

من به شخصه تا دوش نگیرم پامو بیرون نمیزارم تا بادی اسپلش و مام و عطرم نزنمم بیرون نمیرم اما باز یکم ...

واقعا غیرقابل تحمل بوی عرق یه عدم اصلا دیر ب دیر لباس زیز عوض میکنن 

هیچی زننده تر از بوی عرق نیست ،   تازه بعضیا بوی میوه پلاسیده و گوشت فاسد میدن  دوووووووو ...

بخدا پولی نیس یه ژیلت ۳۰ تومن ۵ دقیقش دوش گرفتن

این هیچی نیس ما مستجریم خوب سال ۹۷ رفتیم تواپارتمان هر روز مرد زن دعوا داشتن البته ن قدری ک صداشون ب ...

علنا ابروش رو برد جلو در همسایه!🫤

خدا جونم من خودم رو جمع و جور میکنم ولی حال دل داداشم رو خودت خوب کن❤️‍🩹