2777
2789
عنوان

مهاجرت

118 بازدید | 18 پست

دلم داره از غصه میترکه.سالهای ساله ک فقط دارم از خونواده و فامیلو شوهر فقط ضربه میخورم.

سنم ک کمتر بود با خودم میگفتم تو مملکت دگ با بیماری ام اسم نمیتونم کار کنم از پا درمیام همونجا از دردو گشنگی تلف میشم.

اما الان ک ۳۰ سالم میش دگ از همشون بریدم.ی چشم اشکه ی چشمم خون.دلم میخاد برم جایی ک هیچکدومو حداقل برا سالها نبینم.با همه قطع ارتباط کردم یمدته.

تلاشمو میکنم از این قبرستون برم.پشت سرمم نگاه نکنم.

اونجا صب تا شب کار کنم اخر هفتم ی پیک نیک با همکارا یا تنها.دگ هیچی از این دنیا نمیخام.یه لقمه نون ک بتونم شکممو سیر کنم برام کافیه.ن از کسی محبت میخام ن حمایت.همه فقط ادعاشون میش.فقط خارن تو پا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

احساس تنهایی خیلی شدیدی میکنم.هیچ دوستی ندارم.خونوادمم ک جز غصه خوردن کاری ازشون برنمیاد.

همش میام اینجا مینویسم.یکم خالی شم.ایخدا اخه تاوان ی انتخاب اشتباه باید انقد سنگین باشه؟ :((((

درسته.راهی جز ادامه دادن نداریم

هوم 

مجبوری قوی شی شاید اگ این اتفاقا نمیوفتاد الانم مث کرم بی خبر داشتیم ت خودمون میلولیدیم و وقتی ب فکر پیشرفت و مهاجرت میوفتادیم ک دیگ واقعا دیر شده بود و هیچ امیدی نبود حتی با تلاش ریاد

جدا میشم.گف بهت مهریه هم هیچی نمیدم.فقط طلاقت میدم برو.چیکار کردی من بت مهریه بدم؟😔 انگا هر روز عم ...

مهریه پشتوانه زنه بدون مهریه ک نمیشه

اما بازم آدم‌جسم و روحش از همه چی مهمتره

من اگه بودم میرفتم

هوم  مجبوری قوی شی شاید اگ این اتفاقا نمیوفتاد الانم مث کرم بی خبر داشتیم ت خودمون میلولیدیم و ...

کاش دیر نشده باشه.امیدوارم.

مامانم همش سرزنشم میکنه.نمیش ک خودمو بکشم.همه اشتباه میکنن.الانم خودم زخمیم مجبورم تا سالها ضربشو بخورم.چرا دست از سرم برنمیدارن.مث ی برده شدم.دگ صبرم لبریز شده