2821
2789
عنوان

مهاجرت

118 بازدید | 18 پست

دلم داره از غصه میترکه.سالهای ساله ک فقط دارم از خونواده و فامیلو شوهر فقط ضربه میخورم.

سنم ک کمتر بود با خودم میگفتم تو مملکت دگ با بیماری ام اسم نمیتونم کار کنم از پا درمیام همونجا از دردو گشنگی تلف میشم.

اما الان ک ۳۰ سالم میش دگ از همشون بریدم.ی چشم اشکه ی چشمم خون.دلم میخاد برم جایی ک هیچکدومو حداقل برا سالها نبینم.با همه قطع ارتباط کردم یمدته.

تلاشمو میکنم از این قبرستون برم.پشت سرمم نگاه نکنم.

اونجا صب تا شب کار کنم اخر هفتم ی پیک نیک با همکارا یا تنها.دگ هیچی از این دنیا نمیخام.یه لقمه نون ک بتونم شکممو سیر کنم برام کافیه.ن از کسی محبت میخام ن حمایت.همه فقط ادعاشون میش.فقط خارن تو پا

ت منی یا من تو ام 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم. .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نگوو😢بخدا من اینو برا دشمنمم نمیخام.زندگیمو باختم سره هیچ و پوچ.سره ترس.سره عزت نفس پایین

منم 

ول دیگ نمیخوام اشتباه کنم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم. .

احساس تنهایی خیلی شدیدی میکنم.هیچ دوستی ندارم.خونوادمم ک جز غصه خوردن کاری ازشون برنمیاد.

همش میام اینجا مینویسم.یکم خالی شم.ایخدا اخه تاوان ی انتخاب اشتباه باید انقد سنگین باشه؟ :((((

منم.تلاشمم میکنم و.ولی حس میکنم خ دیر شده.دستام خالیه.با ی بدن مریضو ذهن آسیب دیده

اتفاقا این باس قدرت بشه 

من تا قبل شکسته شدن دلم خ پخمک بودم

درسته.راهی جز ادامه دادن نداریم

هوم 

مجبوری قوی شی شاید اگ این اتفاقا نمیوفتاد الانم مث کرم بی خبر داشتیم ت خودمون میلولیدیم و وقتی ب فکر پیشرفت و مهاجرت میوفتادیم ک دیگ واقعا دیر شده بود و هیچ امیدی نبود حتی با تلاش ریاد

جدا میشم.گف بهت مهریه هم هیچی نمیدم.فقط طلاقت میدم برو.چیکار کردی من بت مهریه بدم؟😔 انگا هر روز عم ...

مهریه پشتوانه زنه بدون مهریه ک نمیشه

اما بازم آدم‌جسم و روحش از همه چی مهمتره

من اگه بودم میرفتم

هوم  مجبوری قوی شی شاید اگ این اتفاقا نمیوفتاد الانم مث کرم بی خبر داشتیم ت خودمون میلولیدیم و ...

کاش دیر نشده باشه.امیدوارم.

مامانم همش سرزنشم میکنه.نمیش ک خودمو بکشم.همه اشتباه میکنن.الانم خودم زخمیم مجبورم تا سالها ضربشو بخورم.چرا دست از سرم برنمیدارن.مث ی برده شدم.دگ صبرم لبریز شده

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 18 ساعت پیش
2791
2779
2792