2777
2789

چقد خرن چقد . کارگردان هفت سر اژدها رو آوردن که کار شو توجیه کنه بخاطر توهین به پرستاران 

بعد میگه زنه ک بی حجابی تو فیلم ارمنی‌ هست   حق داره بی‌حجاب باشه 

اصن خیلی مزخرفن اینا حالم بهم خورد 🤮

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

خب گفتن وراذبی حجابه گفته مسلمان نیست تو خیلی از فیلما همینه تو گاندو و کیمیا هم بی حجاب بودند ،

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقد نون به نرخ روز خور هستن که اینا.

تو شب احیا دوربین رو زوم کرده بودن روی یه زن بدون حجاب که وسط مجلس نشسته بود. 

موقع انتخابات و راهپیمایی میکردن با هرکس بی حجابه مصاحبه میکنن پخش میکنن.

اینجور مواقع حلاله. برای مردم عادی حرامه

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

خب گفتن وراذبی حجابه گفته مسلمان نیست تو خیلی از فیلما همینه تو گاندو و کیمیا هم بی حجاب بودند ،

پس چرا میگین قانون کشور حجابه؟؟ نثل این میمونه ک یه کشور قانونش این باشع کسی تو خیابون  دسشویی نکنه ولی اگ خارجی بیاد اشکال نداره 

انقد نون به نرخ روز خور هستن که اینا. تو شب احیا دوربین رو زوم کرده بودن روی یه زن بدون حجاب که وسط ...

دقیقا . آوا میگن حجاب قانونه بعد میگن اون ارمنی‌ها اشکال نداره بعد ارمنی های خود ایران حق ندازن بی حجاب باشن بعد ایشون قانون میشکنه اشکال نداره 

پس چرا میگین قانون کشور حجابه؟؟ نثل این میمونه ک یه کشور قانونش این باشع کسی تو خیابون  دسشویی ...

چه بدونم فقط میگم اولین بار نبوده ک ب این کارگردان گیر دادن همین درست غلطش رو کاری ندارم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خب همین خانوم ارمنی اجازه داره تو خیابون و مکان های عمومی با این پوشش باشه؟

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
پس چرا میگین قانون کشور حجابه؟؟ نثل این میمونه ک یه کشور قانونش این باشع کسی تو خیابون  دسشویی ...

لابد سکانسای خارج از کشوره

یعنی مثلا اونجاها خارجن

وگرنه که تو سریالای قبلی طرف تو ایران حجاب داشت

هر چند بنظرم بسیار مزخرفه ، چرا باید کسی ک مسلمان نیست بیاد تو یه کشوری ک مردمش مسلمانن حجاب بگیره؟

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

خب همین خانوم ارمنی اجازه داره تو خیابون و مکان های عمومی با این پوشش باشه؟

😂ب من چه،

من میگم اولین بار نبوده تو تی وی و فیلم ک این دفعه ب این کارگردان ایراد گرفتن قلات هم بوده 

لابد سکانسای خارج از کشوره یعنی مثلا اونجاها خارجن وگرنه که تو سریالای قبلی طرف تو ایران حجاب داشت ...

نه عزیزم سکانس داخل کشوره . گاندو  دیگ تو خود کشور بود . دقیقا حالا ما مسلمونیم به حساب عیبه پس چرا به ارامنه گیر میدن بابت حجاب شون یا به زرتشت 

نه عزیزم سکانس داخل کشوره . گاندو  دیگ تو خود کشور بود . دقیقا حالا ما مسلمونیم به حساب عیبه پس ...

اینا تکلیفشون با خودشونم روشن نیست عزیزم

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

نه عزیزم سکانس داخل کشوره . گاندو  دیگ تو خود کشور بود . دقیقا حالا ما مسلمونیم به حساب عیبه پس ...

زرتشت هم حجاب داره تو دینشخ تو آتشکده بدون حجاب ره نمیدن تو مسیحیت هم حجاب هست مثل راهبه ها اینکه مثل الان ما مسلمانان رعایت نمیکنن دلیل نمی‌شه بگیم نیست