2777
2789
عنوان

شرایط داداشم برای زن گرفتنش😐

588 بازدید | 19 پست

میگه ی دختر میخام هیچ کسو تو زندگیش نداشته باشه مثل فامیلو داداش و اینا، فقط پدر و مادر باشن کافیه

بنظرتون چرا؟! 

پسر خیلی خوب و گلیه ازو نا نیست نقشه های شوم داشته باشه خخخ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای اینکه زیاد بهش توجه کنند و اموال فقط به زنش برسه 😂

خیلی فکر خوبیه کاش منم به یکی شوهر میکردم که حداقل پدر مادرش مرده بودن؟

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
جالبه منم پسریو میخواستم که خواهر برادر نداشته باشه چون اصلا حوصله فوضولیای اطرافیانش‌و نداشتم هرچقد ...

تک فرزندی بشدت بدتره

دختر خالم تکه خاله مم پیر شده و شوهرش فوت شده،بنده خدا میره پیشش میمونه دو روز تو هفته ولی باقیش خاله شب تنهای از ترس نمیخوابه اونم ناراحت مامانشه ولی چیکار کنه شوهرشم رضایت نداره ک پیش هم باشن

اتفاقا درد سرش بیشتره از منی که مامانم ۵تا بچه داره

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

بجان خودم شوم ترین نقشه س😂😂😂😂

بفکر منفعت خودشه یا ی آدم بی اصل و نصب میخاد ک تو ایران همچین خونواده هایی نداریم این الان اقا دوماد ناز کرده رفته گلارو بچینه یادش رفته دخترا میرن گلارو میچینن

کاربری آقا هستم،،،،پرورده کوردم ایلام خاکمه....