2777
2789
عنوان

به نظرتون دارم خانواده شوهرمو اذیت میکنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 30 پست
این مامانا نمبدونم چیکار دارن همش هیت میدن بابا اونام مث خانواده خودتن ب اونا نگی ب کی بگی اصن پرو ب ...

🥲🥲😄❤️ هربار که بهم گفته کاری رو نکن و کردم بعدا خودش خیلی تعریف کرده و گفته چه خوب شد اینکارو کردی ، ولی کلا همیشه برای همه کارا و اقداماتم شدیدا مخالف بوده و حس بد میداد 😕 انقدر که حس منفی میده حالم بد میشه و میگم وای من چه گناه بزرگی کردم و خیلی عذاب وجدان میگیرم 🥲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

🥲🥲😄❤️ هربار که بهم گفته کاری رو نکن و کردم بعدا خودش خیلی تعریف کرده و گفته چه خوب شد اینکارو کرد ...

ببین خیلبا هستن ابنجوری همش هیت میدن تو زندگی اهمیت نده کاری ک دوس داریو بکن دنیا دو روزه خوش باش

خب بمون اونجا چه کاریه 

متاسفانه نمیشه ، خونشون و دارن بازسازی میکنن و فقط به خاطر این جریان سوپرایز من عقب انداختنش ، و خودشون موقع بازسازی یه جا دیگه میرن ، اگه بمونم خیلی خیلی مزاحم زندگیشون میشم 😕😄 میخوایم برگردیم که هم اونا به کارشون برسن هم اینکه شهر خودمون باز قراره ببریمش رستوران و مامانم یه جشن جدا براش میخواد بگیره

تاکسی های مسافر کش ترمینالا میبرن. به جز شما ۳ تا مسافر دیگه هم سوار میکنن. اسنپم قابل اعتماده. بنده ...

با اسنپ و تاکسی اجازه نمیدن برم 🙁 و مامانم دقیقا همون روز نوبت دندون پزشکی دارع

با اسنپ و تاکسی اجازه نمیدن برم 🙁 و مامانم دقیقا همون روز نوبت دندون پزشکی دارع

زودتر نمیتونی اینکارو بکنی؟

مثلا یه روز زودتر

یکی از فامیلای ما سوپرایز تولدو دوهفته زودتر گرفت خیلی جالب بود

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋
خونشون و دارن بازسازی میکنن ، به خاطر این سوپرایز من صبر کردن که من بیام و برم بعد ادامه بدن ، خودشو ...

پس مزاحم نیستی عزیزدلم. مراحمی.  اونا خیلی ذوق میزنن ک میبینن رابطتت با پسرشون عالیه و میخوای سوپرایزش کنی

منم خیلی دوست داشتم اینکارو بکنم ♥️ ولی فوت شدن عزیزم کسی رو ندارم 

متاسفم عزیزم

امیدوارم خوشبخت شی

قبل از اظهار نظر درمورد موضوعی ، از داشتن تجربه و سواد در اون موضوع اطمینان حاصل کنید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز