2777
2789
عنوان

مامانای کودک 14 ماهه لطفا بیاین

290 بازدید | 16 پست

سلام مامانا بچه هاتون چ توانایی هایی دارن

چقد اشیا اطراف رو میشناسن؟

تا چ حد دستورپذیری دارن؟

چند تا کلمه میگن؟

اشاره میکنن با انگشت؟سرشون رو به نشانه بله و خیر تکون میدن؟

بچه من 10 روزه دیگه 14 ماهه میشه. اشیا رو نشون مبده با انگشت و هی میگه چیه چیه🤣 ولی سرشو ب علامت بله نه تکون نمیده. مثلا چیزی دستش باشه بگم بخور میخوره. لیوان میدم دستش میگم اب بخور سر میکشه لیوان رو. میگم رو بالشتت لالا کن میخوابه

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

پسرم آب بخاد به شیر آب نگاه می‌کنه

میگم غذا میخای به گاز نگاه می‌کنه

میگم شیر میخای به سماور نگاه می‌کنه

آب یا غذا بخوره سیر بشه و نخاد سرتکون میده ک ینی نمیخام

میکنم برو بغل بابا با سر میگه نه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلمه واضح نمیگه. گاهی میگه بابا. تازگیا میگه ده. ینی بده. ولی کلمات نامفهوم زیاد میگه 

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

بچه ها باهن فرق دارن گلم نگران نباش بچه من و جاریم همسن هستن ماشاالله بچه اون خیلی زبرو زرنگ و ازسنش جلوتر بود 

دستور پذیری در حد مثلا گوشیمو بده دست بزن بای بای کن 

مامان بابا علی 

اره اشاره داره اب بخواد نیره سر سینک مثلا

بچه من 10 روزه دیگه 14 ماهه میشه. اشیا رو نشون مبده با انگشت و هی میگه چیه چیه🤣 ولی سرشو ب علامت بل ...

آها مثل بچه ایشون موقع خوابش بشه رو زمین دراز می‌کشه به گوشیمم میزنع ک آهنگ بزار تا بخابم

با آهنگ میخابن بچهام

بچه من 10 روزه دیگه 14 ماهه میشه. اشیا رو نشون مبده با انگشت و هی میگه چیه چیه🤣 ولی سرشو ب علامت بل ...

اگه بگی مثلا گوشی مامنو بیار میاره برات؟

چند تا کلمه میگه؟

اگه بگی مثلا گوشی مامنو بیار میاره برات؟ چند تا کلمه میگه؟

فک نکنم اینو تاحالا بهش نگفتم ولی مثلا میگم الو بگو گوشی رو میگیره دم گوشش

بچها فرق دارن باهم. پسرداییم 13ماهشه میگه دهنتو ببند🤣

عزيزم من فكر ميكنم شما دچار وسواس شدي اون راهي كه من رفتم رو شما نرو از كودكي فرزندت لذت ببر.همه ي ...

عزیز الن بچتون چطوره ؟واکنش به اسمش؟

دستورپذیری؟

چندتا کلمه میگه؟

بچها فرق دارن باهم. پسرداییم 13ماهشه میگه دهنتو ببند🤣

پس من حساسم واقعا وسواس گرفتم

بچه من آب میگه ولی به همه خوراکیا میگه آب 

تازه بای بای سرسری نی نای نای و رقص یادگرفته 

بگم در رو ببند میبنده 

میگم لامپ روشن کن میکنه 

ولی اشیا رو نمییشناسه مقثلا میگم توپتو بیار نمیاره

مگه قراره بچه ها شبیه هم باشن

بچم به همه خوراکی ها میگه آب😄

بای بای میکنه

چند تا کلمه میگه مث دد

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
پس من حساسم واقعا وسواس گرفتم بچه من آب میگه ولی به همه خوراکیا میگه آب  تازه بای بای سرسری ن ...

اره حساسی خب. اینهمه چی یاد داره بعد نگران چی هستی؟ پسر منم یچیزی میگم بیار نمیاره