2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون غیر ممکن خودم ممکن نشد راستش دیگه زیاد به این حرفا اعتقاد ندارم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

اصلاا همه چی برای خدا ممکنه 

هیچ چیز غیرممکنی برای خدا وجود نداره 😊

میگن هفت ثانیه بعد مرگ دوباره همه چیو میبینیم پس فکر کنم کربلا رفتنم دوبرابر میشه :) بینهایت آدم :) هستم. من بیشتر اهل صلح هستم پس جایی دعوا باشه هیچ موقع وارد نمیشم آرامش اعصاب و روان رو از من میگیره :) آها اگه تاپیک مذهبی بود من رو تگ کنید :))) لطفا اگه میشه برای رسیدن به آرزوم و اینکه خدا و امام رضا صدام رو بشنون میشه یه صلوات بفرستی :"))) یه رازی دارم که بین من و امام رضاس خودش قراره بهم رازم رو بده :)) یه متنی که خیلی دوستش دارم و هرکس دلم رو میشکنه با خودم مرور میکنم (بنگر و بشنو؛بگذر و به شو) و در آخر من به هرکی که بینهایت امید داره به حاجتش اطمینان میدم میرسی مخصوصا اگه یه ذره شک توی چیزی که میخوای نداشته باشی :)))) 
حتی رسیدن به کسی که نمیدونه تو عاشقشی و ۵ ساله داری تو آتیش میسوزی؟ و اینکه قبلش طرف معروف اما الان ...

اره گلم حتی شرایط بدتر از این

فقط کافیه اراده خدا بخاد 

و خدایی بشدت برایم کافی است❤...
نذری چله ای چیزی شاید کمکم کرد

ببین من خودم چله ابنا زیاد برمیدارم  اما وقتی از ته دل نباشه با اعتقاد نباشه نمیشه 

اما بارها شده یه صلوات با ایمان کامل فرستادم و جواب گرفتم ایمانت رو قوی کن و هر نذری برداشتی با عقیده قوی انجامش بده

و خدایی بشدت برایم کافی است❤...