دامبلدور۳۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 1190 عنوان به پوست روشن رنگ موی تمام بلوند میاد ؟ 100 بازدید | 11 پست پوستم روشنه ولی سفید مهتابی اروپایی طور نیست گندمی روشنه در مجموع بقیه میگن روشنه کل موهامو بلوند کنم بهم میاد؟ چه طیف بلوندی باید باشه؟ 1403/01/22 | 16:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
faramoshiiiiiiii عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 5325 اگر موهات کم پشت هست و عادت داری همیشه دم اسبی ببندی روشن نکن
دامبلدور۳۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 1190 اگر موهات کم پشت هست و عادت داری همیشه دم اسبی ببندی روشن نکن چرا؟
faramoshiiiiiiii عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 5325 چرا؟ من خواهرم اینجوریه وقتی رنگ روشن میکرد انگار مو ندارع و کچلهخیلی زشت میشددیگه هیچ وقت رنگ نکرد
دامبلدور۳۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 1190 من خواهرم اینجوریه وقتی رنگ روشن میکرد انگار مو ندارع و کچله خیلی زشت میشد دیگه هیچ وقت رنگ نکرد در اثر اینکه تمام موهاشو دکلره کرد ریزش مو پیدا نکرد ؟من موهام زیاد کم پشت نیستمتوسطه نه کم پشت نه اونقد پر پشت
faramoshiiiiiiii عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 5325 در اثر اینکه تمام موهاشو دکلره کرد ریزش مو پیدا نکرد ؟ من موهام زیاد کم پشت نیست متوسطه نه کم پشت ... نه جنس موهاش نرم و بود و به شدتتتت لخت هستمن خودم همش دو تا دسته جلو موهامو دکلره میکنم خیلی خیلی بهم میاد و قشنگ میشههمه هم ازم تعریف میکننپوستمم گندمیهبه نظرم توهم اول این کارو امتحان کن اگر دوست داشتی
دامبلدور۳۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 1190 نه جنس موهاش نرم و بود و به شدتتتت لخت هست من خودم همش دو تا دسته جلو موهامو دکلره میکنم خیلی خیلی ... اره من خودمم چند باری لایت انجام دادم دلم یه تغییر بیشتری میخواست
faramoshiiiiiiii عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 5325 اره من خودمم چند باری لایت انجام دادم دلم یه تغییر بیشتری میخواست منم دوست دارم تمام دکلره کنمیه دفعه تو عقد روشن کردم داداشام بهم میگفتن شبیه پیر زنا شدیراستش رنگ روشن سن آدم رو بیشتر نشون میده
دامبلدور۳۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 1190 منم دوست دارم تمام دکلره کنم یه دفعه تو عقد روشن کردم داداشام بهم میگفتن شبیه پیر زنا شدی راستش رن ... اوهوم اینو قبول دارم اصلا چون بیبی فیسم دوست داشتم اینکارو میکردم که فیسم به سنم بخوره
faramoshiiiiiiii عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 5325 اوهوم اینو قبول دارم اصلا چون بیبی فیسم دوست داشتم اینکارو میکردم که فیسم به سنم بخوره عیبی نداره حالا خواستی روشن کن یه مدت تغییر میکنی حالشو میبری فوقش نخواستی باز میشه تیره کنی ولی هیچ وقت مشکی نکن که پدر آدم درمیاد
دامبلدور۳۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 1190 عیبی نداره حالا خواستی روشن کن یه مدت تغییر میکنی حالشو میبری فوقش نخواستی باز میشه تیره کنی ولی ه ... اوکیه ممنون بابت راهنمایی هات عزیزم❤️