2777
2789

ولی خوب مشخص بود خانومه سر این جریانات اینجوری عصبی شده بود ، بالاخره خیلی سخته ادم ببینه برای کسی این همه تلاش کنه و تو روی خانواده اش وایسه اخرش اینجوری .....

خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت
دخملکم 10 فروردین همزمان با اذان ظهر وارد زندگیمون شد و شیرینی زندگیمون رو با قدمش هزاران برابر کرد.....خدا جونم بازم شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم مرده اصلا پشیمون نشده

دیده ببخشید ببخشید هیچ خری پیدا نمیشه هم خونه بده هم پول هم بچه نگه داری کنه

دوباره اومده سراغه خانومه

بهنظرم دوباره خیانت یکنه

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
به نظرم مرده اصلا پشیمون نشده دیده ببخشید ببخشید هیچ خری پیدا نمیشه هم خونه بده هم پول هم بچه نگه د ...

منم اینطوری برداشت کردم  ولی ان شاالله که اینطور نباشه

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
ببینید کجاس که گفتم اینا بهم رجوع میکنن عید فطرم احسان عقدشون میکنه قشنگ معلوم بود بهم تمایل دارن

تابلو بود , هی زنه میگف من مقصرم, مرده میگف من مقصرم, کلا طلاقشونم مث ازدواجشون بوده

ازدواج تو سن پايين براي مردا بخصوص زير ٢٠سال نتيجش همين ميشه چون تازه تو سنيه كه بايد جوني  كنه ميره زير بار مسئوليت بنظر من تو اين سنها و با اين شرايط از خيانت ميشه گذشت كرد اما اگه از اين ببعد جلوش گرفته نشه خطرناك ميشه چون براش عادت ميشه

ايشالا كه سرش به سنگ خورده 

زنه فکمیکرد دانای عالمه, بنظرم خیلی رفتارا و حرفاشون بچه گانه بود هنوز, تواوج گریه یدفعه میخندید

به نظرم مرده اصلا پشیمون نشده دیده ببخشید ببخشید هیچ خری پیدا نمیشه هم خونه بده هم پول هم بچه نگه د ...

حالا من گفتم الان مرده یه کار درست درمون داره دیگه بعد این همه سال. هنو کارم نداشت  

احسان عقدشون میکنه مکه اخونده    

اخوند  نی ولی خوب بلده حالا ببینین که عروس دوماده امسالم اینان اخه عید فطر بدون عقد که نمیشه هرسال یکیو سر سفره نشونده اینام بدشون نمیومد عروس دوماده سال بشن

واقعا مرده بسیار پررو و وقیح بود

رفته گردش و تفریحش رو کرده و کیف کرده واسه خودش

دوباره اومده پیش خانومه

احتمالا پولاش تموم شده کار هم که نداره

دوباره میره خونه خانومه پول هم میگیره ازشون

ایول 

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست...