2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرتون نسترن عضو نی نی سایت نیست؟؟؟؟ خخخخخخ

خخخخخ

اتفاقا اون لحظه منم اين ذهنم گذشت

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
خیلی مسخره بود که به خیانت  مرده میگفتن شیطنت اما اگه خانومه این کارو کرده بود یا الان سنگسارش ...

لایک داری

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
خیلی مسخره بود که به خیانت  مرده میگفتن شیطنت اما اگه خانومه این کارو کرده بود یا الان سنگسارش ...

گل بانو مسخره ت  اینکه با این حجم از خیانت تازه مرده پرو پرو میخاست زنه رو طلاق بده و زنه راضی به طلاق نبوده

به نظرتون نسترن عضو نی نی سایت نیست؟؟؟؟ خخخخخخ

منم اتفاقا همین فکرو میکردم, ولی فکرنکنم چون اگه بود میگف خخخخخ و اینکه همش به گردش و تفریح بوده 

مگه ماه عسل تكرار داره؟

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
گل بانو مسخره ت  اینکه با این حجم از خیانت تازه مرده پرو پرو میخاست زنه رو طلاق بده و زنه راضی ...

اره واقعا, میگف محمد گف جدامیشیم من میگفتم نه. 

امیدوارم پارسا به آرامش برس

خیلی بچه استرس داشت

ناراحت شدم واسش

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
گل بانو مسخره ت  اینکه با این حجم از خیانت تازه مرده پرو پرو میخاست زنه رو طلاق بده و زنه راضی ...

وای آره چقدر وقیح بود ..حال بهم زن...خانومه خیلی پوست کلفته که داره بازم به این زندگی بر میگرده البته پای بچه هم وسطه

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌

من اونجايي كه زنه گفت با گريه ازش خواهش كردم طلاقم نده

نه بخاطر من بخاطر بچش

اصا آتيش گرفتم

خيلي سخته به خاطر يه نفر با همه بجنگي بعد اخرش نخواد تورو 😔😔

زین پس به جای واژه خیانت از واژه شیطنت استفاده کنید

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست...