2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهنگ شما خونتون مورچه داره رو بزار قهر میکنن میرن یا یکیشون گروگان بگیر تهدیدشون کن اگه نرن گروگانو میکشی

...What the fu                                                      

کچ حشره کش از داروخانه بخر دور تادور اتاق خط بکش ازبین میرن

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

فقط سم هایی که ابکی هستن رو بگیر بریز توی ژرف های اب پاش کنار خونت بزن همشون میمیرن من یادمه یه زمانی میومدن تو خونه دلم نمیومد بکشمشون براشون غذا میزاشتم ببرن بخورن همیشه براشون غدا میزاشتم حتی سعی میکردم لونشونو پیدا کنم براشون غذا بزارم دم در لونشون ولی متاسفانه خیلی بهشون رو دادم دیگ کم کم همه جای خونه بودن همش گاز میگرفتن و توی غذاها بودن دیگ سم زدم مردن همشون

اول دارچین بریز تا برن

بعد سم پاشی کن و از خونه برید بیرون تا بچه ها مسموم نشن

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳