2777
2789
اهنگ شما خونتون مورچه داره رو بزار قهر میکنن میرن یا یکیشون گروگان بگیر تهدیدشون کن اگه نرن گروگانو ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

@_پناهک_                                                               آب و نون چیه!؟ قد هوا لنگتم:)       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهنگ شما خونتون مورچه داره رو بزار قهر میکنن میرن یا یکیشون گروگان بگیر تهدیدشون کن اگه نرن گروگانو ...

بسم الله 

خوش بحالتون اینقدر سر خوشید

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم
بسم الله  خوش بحالتون اینقدر سر خوشید

😒😒حسودو ببینا الان چیکار کنم بشینم چس ناله کنم چیزی از درد من یا شما یا ملت کم میشه؟ 

...What the fu                                                      

خونه منم پره پودر مورچه ریختم نرف روگاز رو کابینتا تو کابینتا  رو میز دور تا دور خونه رو قرنیزا رو مبلا تو دسشویی تو اتاقا حتی باورت نمیشه تو یخچالم بعضی اوقات میبینم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
😒😒حسودو ببینا الان چیکار کنم بشینم چس ناله کنم چیزی از درد من یا شما یا ملت کم میشه؟ 

موضوع رو ببین بعد بیا نظر بده 

موضوع رو ببین بعد بیا نظر بده 

تاپیک شما بود اونوموقع خشتک خودتونو جر بدین تاپیک شما نیست پس سرتون گردن خودتون بمونه افرین

...What the fu                                                      
تاپیک شما بود اونوموقع خشتک خودتونو جر بدین تاپیک شما نیست پس سرتون گردن خودتون بمونه افرین

بی تربیت دیگه ریپ نزن بای

بی تربیت دیگه ریپ نزن بای

یاد بگیر از این بعد تاپیک بقیه فضولی نکنی تو کامنتا هروقت واس خودت بود اونموقع زبونت دراز باشه حالا بدو برو نبینمت ,سرخوش مسخره میکردی حالا جدی شدم حساب دستت بیاد 

...What the fu                                                      
یاد بگیر از این بعد تاپیک بقیه فضولی نکنی تو کامنتا هروقت واس خودت بود اونموقع زبونت دراز باشه حالا ...

وای چه قدر ترسیدم