2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همانا که عشق یادگار نسل دیرین است

وقتی یکیودوسداری حاظری جون فداش کنی تموم دنیا روبدی فقط یکبارنگاش کنی 💐

☘️برای همه خوب باش،آنکه فهمید کنارت میماند،آنکه نفهمید،دیگربرای نفهمیدن دیراست🌹🎋
تا ندهید کسی از دست.ندانی قدرش ای بت پرست

گفتی مرادوست نداری گله ای نیست ،بین من وعشق تو فاصله ای نیس🌸✨

☘️برای همه خوب باش،آنکه فهمید کنارت میماند،آنکه نفهمید،دیگربرای نفهمیدن دیراست🌹🎋
دوست داشتن نه به کلام است نه زیبایی نه ظاهر این دل است که میشود ازعشق یار میگرددطاهر

چه مشاعره ی جالبی 

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .

بفرما جرعه ای بنوش از وصف عشق تا بیاموزی ای جوان تو بزم عشق

چه جالب شعر از خودتونه ...

از کی شعر میگین ؟

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .

هر از گاهی برای دلم .از کی گفاگفتنشو نمیدونم ولیعلاقه دارم

چه خوووب ...اصولا مردایی که شعر میگن از لحاظ احساسی و درونی خیلی عمیق اند و وجودشون انگار یه بعد متفاوت تری داره نسبت به بقیه ‌

ترکی ام میگین ؟!

چه خوووب ...اصولا مردایی که شعر میگن از لحاظ احساسی و درونی خیلی عمیق اند و وجودشون انگار یه بعد متف ...

من بیلمه میشدیم، ایسته دیگیم غیره یار ایمیش

اول وفالی، آخیری بی اعتبار ایمیش

جانان یولوندا ناله ایله گئچدی گونلریم

عشق اهلینین نصیبی بوتون آه و زار ایمیش

معنی فارسی :

من نمی دانستم آن که می خواهم یار دیگری بود

اولش با وفا ولی آخرش بی اعتبار بود

در راه جانان تمام روزهایم با ناله سپری شد

نصیب اهل عشق فقط آه و زاری بود

من بیلمه میشدیم، ایسته دیگیم غیره یار ایمیش اول وفالی، آخیری بی اعتبار ایمیش جانان یولوندا ن ...

واااای چه قشنگ 

یه لحظه یاد استاد شهریار افتادم ... خیلی تو شعر استعداد دارین ، حتما ادامه بدین این مسیرو  

منم ترکی بلدم ...ولی باز ممنون که ترجمه ام کردین برا اونایی که بلد نیستن خوبه

واااای چه قشنگ  یه لحظه یاد استاد شهریار افتادم ... خیلی تو شعر استعداد دارین ، حتما ادامه بدی ...

من ترک نیستم عشق کسی عاشق ترکیم کرد

زفراقش رنجور شده دلم میکشم هی آه سرد