2777
2789
عنوان

خانه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 48 پست

اسی. الان سنت رفته بالا.   ۲ تا بچه کوچیک هم داری

دیگه وقت درس خوندن و کار یادگرفتن نیست

بهترین راه اینه که. اهمیت به حرف بقیه ندی

ولی اگر سن پایین.  یا. بچه نداشتی.   حتما خوب بود یک هنر ولو کارتوخونه داشته باشی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچ فررررقی نکرده فهمیدم دست زن برکت نداره پولی که مرد میاره فرق داره 

😑 چرا و چطور به این نتیجه رسیدید ؟ زن شاغل زیاد دیدم که خوب به خودشون میرسن

کاربر سال 98 هستم به خاطر یک جمله تعلیق شدم 🙃😑
دوتا از دوستای منم که شاغل بودن میگن خانه داری بهتره ، با یه معلمم تو اتوبوس حرف میزدم میگفت معلمی خ ...

مثل اینکه بگیم.  زنهای تنبل.  بیشتر بقیه رو به خانه داری تشویق میکنن

دوتا از دوستای منم که شاغل بودن میگن خانه داری بهتره ، با یه معلمم تو اتوبوس حرف میزدم میگفت معلمی خ ...

دقیقا منم معلم بودم ، پولم خرج تعمیر ماشین و بازسازی خونه و آرایشگاه و چیزای چرت و پرت میشد ولی شوهرم خونه خرید ، ماشین خرید ، الان که خانه دارم همه ی اونا رو هم هندل میکنه با اینکه کارمنده فقط من سالها رنده شدم پیر شدم توو راه و نیمه راه و پریودی و کمردرد

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
روزی هزار مرتبه شکر کن راحت تو خونه نشستی یکی خرجت میده من از وقتی شاغل شدم ده سال پیرتر سدم

اخه هر کی بهم میرسه تو اوایل صحبت از اینکه چرا بیکارم حرف میزنه😔

سرگروه @یخچول گروه رز زرد وزن اولیه ۶۸         وزن هدف ۵۸
😑 چرا و چطور به این نتیجه رسیدید ؟ زن شاغل زیاد دیدم که خوب به خودشون میرسن

مگه من گفتم به خودم نمیرسیدم؟ اون موقع می‌رسیدم الآنم میرسم حتی الان گاهی کارم بیشتره چون اون دوران کسی توو خونه نبود که خونه کثیف شه یا کسی نهار نمی‌خورد توو خونم الان زحمتم بیشتره ولی در آرامشم ، اضطراب صبح زود و پریودی و کمر درد و توو راه بودن و همکار و فلان ندارم ، پولمم همش خرج اتینا میشد 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
مثل اینکه بگیم.  زنهای تنبل.  بیشتر بقیه رو به خانه داری تشویق میکنن

من حتی مامانم میگه برو فلان جا بگو نیروی کار نمیخواین و...اخه من با چه علم و مهارتی برم بگم کار میخوام 

مگه من گفتم به خودم نمیرسیدم؟ اون موقع می‌رسیدم الآنم میرسم حتی الان گاهی کارم بیشتره چون اون دوران ...

دقیقا درست میگین

دعا کن منم یه شوهری گیرم بیاد نزاره برم سر کار

پیر شدم از اعصاب خردی و سر و کله زدن با این و اون

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙
یه کار آزاد و مدرک اگه امکانش باشه در کنار خانه داری خوبه الان دیگه داره توی نسل جدید باب تر میشه

چجوری یعنی

دقیقا درست میگین دعا کن منم یه شوهری گیرم بیاد نزاره برم سر کار پیر شدم از اعصاب خردی و سر و کله ز ...

ان شاالله یه بخت خوب و با غیرت نصیبت بشه

من حتی مامانم میگه برو فلان جا بگو نیروی کار نمیخواین و...اخه من با چه علم و مهارتی برم بگم کار میخو ...

نه عزیز. من نگفتم خانه دار تنبل

اون خانم میگه معمولا هر زنی شوهرش خسیس. میگه زن بلید بره سرکار.   منم گفتم. مثل اینکه بگیم. زنهای تنبل میگن بمون خونه.    چه مقایسه ای

شما شرایطت اینه

من خودم شاغل ام.   با وجود دو بچه کوچیک کار سختی خصوصا که میگی. کاری هم بلد نیستی

ببین صبر کن یک کم بزرگوار بشن.   پیام نور شرکت کن.  که. کلاس رفتن هم زیاد نداره.   ولی بعید بدونم بتونی شعل پیدا کتی.    کار تو خونه انجام بده.  بعدها