2777
2789
عنوان

خانه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 48 پست
چجوری یعنی

من مامانم کارهای هنری عالیه ، شما مدرک که سختتونه بگیرید میتونید حرفه ای یه حرفه رو پیش برید ، که البته تو مهارت مدرک هم نداشتید مهم نیست مهم کارِتون هست مامانم خیاطی قلاب بافی بافتنی قالی بافی همرو بلده قبلا انجامم میداده حرفه ای ولی الان دیگه نه چون نیازی نداره و یه کمم سنش رفته بالا ولی هرازگاهی قلاب بافی میکنه منم ازش یاد گرفتم میگه الان به راحتی میشه قلاب بافی از کانال های آموزشی یاد گرفت فقط باید تمرین کنید نقشه خوانی یاد بگیرید همیشه بهم میگه یه حرفه کوچیک اینجوری برای زن خوبه بلد باشه تو خونه هم سرگرم میشه هم بعدا میتونه زیاد شد بفروشش یه درآمدی هم در کنارش داشتع باشه.

خدایا فقط خودت برام کافی هستی هیچی ازت نمیخوام💛
نه بخدا  الان دوره ای شده که باید بتونی نیاز های خودت رو خودت برطرف کنی

نه دوره ای شده که خانوما دارن مرد میشن

منم میخوام برم سرکار دوست دارم درآمد داشته باشم اما اگه متاهل بشم میخوام تکیه کنم نه تکیه گاه باشم

🌟نوری از یَزدان بَر رُخَت تابان🌟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دوره ای شده که خانوما دارن مرد میشن منم میخوام برم سرکار دوست دارم درآمد داشته باشم اما اگه متاه ...

اخه مادر شوهرم از اول یجوری یاد داد هم به من هم شوهرم که من حتی نمیتونم به شوهرم بگم یه جفت کفش برام بخره

سرگروه @یخچول گروه رز زرد وزن اولیه ۶۸         وزن هدف ۵۸
اخه مادر شوهرم از اول یجوری یاد داد هم به من هم شوهرم که من حتی نمیتونم به شوهرم بگم یه جفت کفش برام ...

متوجهم‌ نمیتونی نیازتو‌ درخواست کنی

عجب مادرشوهر بیشعور و بدجنسی

🌟نوری از یَزدان بَر رُخَت تابان🌟