2777
2789
عنوان

خانه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 48 پست
شما ببین خودت چی دوست داری خودت باید از شرایطو راضی باشی الان زنای خانه داری هستن ک چون از وضعیتشو ...

عزیزم باتوجه به امضاتون شما چند وقت منتظر نی نی بودین مگه؟

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

خانمای خانه دار شاد ترن اگه همسرت به اندازه کافی تامین مالیت می کنه دیگه خودتو با کسی مقایسه نکن&nb ...

مساله اصلی همین پوله تفاوت ها کاملا بچشم میاد

سرگروه @یخچول گروه رز زرد وزن اولیه ۶۸         وزن هدف ۵۸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم باتوجه به امضاتون شما چند وقت منتظر نی نی بودین مگه؟

سلام عزیزم

من ۳ سال

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

چی بگم والا اونا آدمای درستی نبودن وگرنه از ازل زن تو خونه کار میکرد مرد بیرون همه ام شاد و راضی. ...

بله متأسفانه.

خدا لعنت کنه کسی که طمع زن شاغل انداخت تو سر مردای مفت خور تنبل

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
دور منم همه شاغلن میگن خانه دار بهتره 

نه بخدا 

الان دوره ای شده که باید بتونی نیاز های خودت رو خودت برطرف کنی

والا من قبلاً شاغل بودم الان خانه دارم ، واقعا زحمت خانه داری زیاده ، و اینکه پولم اصلا هیچ میشد توو ...

الان از لحاظ مالی تامینی

الان از لحاظ مالی تامینی

هیچ فررررقی نکرده فهمیدم دست زن برکت نداره پولی که مرد میاره فرق داره 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
بله متأسفانه. خدا لعنت کنه کسی که طمع زن شاغل انداخت تو سر مردای مفت خور تنبل

اخه مردها یه طرف خود زن ها هم مدام هم جنس هاشون رو تحقیر میکنن.

مدام میکن برو یه کار یاد بگیر بیکار نمون بذار درامد داشته باشی .بیمه داشته باشی

هیچ فررررقی نکرده فهمیدم دست زن برکت نداره پولی که مرد میاره فرق داره 

واقعا☹️ولی من هر چی میبینم زن و شوهر شاغلن زندگیشون پیشرفت بیشتری داره

واقعا☹️ولی من هر چی میبینم زن و شوهر شاغلن زندگیشون پیشرفت بیشتری داره

الان که خانه دارم فهمیدم بیخود روانمو رنده میکردم

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
چی بگم والا اونا آدمای درستی نبودن وگرنه از ازل زن تو خونه کار میکرد مرد بیرون همه ام شاد و راضی. ...

اره کاش من برای همون دوره بودم ....اخه چیکار کنم 

من دو تا بچه کوچیک دارم تو این شهر هیچکسو ندارم حواسش به بچه هام باشه 

اخه کجا برم کار کنم.کاری از دستم برنمیاد

اخه مردها یه طرف خود زن ها هم مدام هم جنس هاشون رو تحقیر میکنن. مدام میکن برو یه کار یاد بگیر بیکار ...

خب آخه الان زمونه طوری شده که زن خانه دار خیلی آسیب پذیر شده. از هر طرف میکوبنش. باور نمیکنی شوهر من دوران عقد انقدرررر اذیتم میکرد. بعد به مامانم میگفتم طلاق میگفت نههههه آبروم می‌ره.

چند سال بعد وقتی شاغل شدم بلافاصله بچه دومم رو باردار شدم مامانم ناراحت بود میگفت تو که مشکلاتت حل نشده چرا دومی باردار شدی؟ حالا چکار کنی؟

گفتم مادرِ من دوران عقد که بچه نداشتم اگر میذاشتی جدا بشم الان بچه ای وجود نداشت که براش غصه بخوری. طرف وقتی شوهر داره طبیعیه که بچه دار میشه. برا چی سرزنش میکنی؟

دیگه ساکت شد.

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
الان که خانه دارم فهمیدم بیخود روانمو رنده میکردم

دوتا از دوستای منم که شاغل بودن میگن خانه داری بهتره ، با یه معلمم تو اتوبوس حرف میزدم میگفت معلمی خوبه اما خانه داری هم خوبه و فرقی نداره مثلا خواهراش رو‌مثال میزد که با خانه داری وضع مالیشون شاید بهتر هم باشه ، اما به منم مثل استاتر زیاد میگن اما خودمم زیاد مایل به کار نیستم ، زنایی هم که شوهراشون خسیسن بیشتر دنبال کارن و بقیه رو بیشتر تشویق میکنند