2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چه کردی 

اول صبح یک فنجان آب جوش میخورم بعد نیم ساعت صبحانه ، زیاد میجوم شکر نمی‌خورم،  لقمه هام کوچیکه، بیشتر از یک فنجان چایی نمی‌خورم وقتی هم فنجانم تمام میشه دیگه نان و پنیر نمی‌خورم،  نهار هم ۶ تا ۷ قاشق برنج و خورشت میخورم، بشقابم کوچیکه ، شب ها هم یک عدد سیب ولی خوب ساعات خوردن من طبق از سر کار اومدن پدرمه به این دلیل نهارمون ۴ یا ۳ بعد از ظهره به این دلیل زیاد گرسنه نمیشم که شام بخورم ، چای سبز شب ها میخورم ، میان وعده ظهرم ۱۰ دانه آجیل  

چی میخوردی چی نمخو ردی یکم بیشتر توضیح بده

شکر نمی‌خورم،  همه چی میخورم اما کم میخورم حتی تو عید هم پدرم از بیرون غذا می‌گرفت غذام را با مادرم نصف میکردم وقتی اومدیم خانه ، دیدم ۱ کیلو کم کردم 

برای همیشه خوب نیس ولیا کمترش کن  خیلی کمممم  جاش از میوه استفاده کن

از میوه ، عسل ، خرما استفاده میکنم  اما منظورم شیرینی بود چطوری تا آخر عمرم اصلا نخورم ش ولی  از راهکارتون متشکرم ، فکرم تنها راهکار باشه اما اگه شیرینی تو خانه ت باشه برای مهمان و مهمان هم رفته باشه چطوری به آن شیرینی ناخونک نزنیم 

قند رو حذف کنی

اشتهات کم میشه

با غذاهات.خصوصات برنج و این چیزا.آبلیمو بزن.

قند خون رو کم کم بالا میبره اینجوری بعد غذا زود گشنه نمیشی

واقعا کاهش وزن سخته

هر روزم با توکل بخدا زیباتر میشه😍