2777
2789

سلام دوستان.

دو روز مونده به عید عمه عروسمون فوت کرد و مامانم اینا با اینکه کلی کار داشتیم گفتن حتما باید بریم واسه تشییع و از کارشون زدن و رفتن خودشم سه ساعت راه بود هرچقدر پدر عروسمون گفت نیاید ولی گفتن وظیفمونه باید بریم.

الان عموی شوهرم مرده به من میگن فعلا نگو ما میدونیم چون تشییع نمی‌ریم آخه عروسمون عمه عروسشون مرده مجلس دارن میرن اونجا ولی عموی شوهر منو نرفتن منم گفتم باشه هرجور راحتید ولی ته دلم به شدت شکسته و ناراحتم حق ندارم؟ پدربزرگ من که فوت کرد پدرشوهرم بنر نوشت یه هفته اونجا بود و پدربزرگ همسرم با اینکه پیره شرکت کرده بود خیلی دلم شکست همیشه به عروسمون بیشتر بها دادن همیشه. لطفا بی احترامی نکنید

خدایا نینی همه رو حفظ کن😍

پسر دوستن دیگ

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوووووو 

عزیزم اگه بخوای سر هرچیزی گیر کنی 

هیچوقت نمیتونی پیشرفت کنی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

من بودم همون لحظه داد میزدم چطور باید برین تشییع عمه عروستون نمیتونید اینو بیاید

خودت کوتاه میای دیگه عزیزم 

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

چرا گفتی هرجور راحتید؟ مگه منافقی؟ مادرته دیگه! چقدر با مادر هاتون رودربایستی دارید.... با آرامش همینارو بهش میگفتی اونم از خودش دفاع می‌کرد مثلاً می‌گفت دیگه نمیتونیم رانندگی کنیم یا هر دلیلی دارن

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
چرا گفتی هرجور راحتید؟ مگه منافقی؟ مادرته دیگه! چقدر با مادر هاتون رودربایستی دارید.... با آرامش همی ...

بعدش که زنگ زد گفتم چطور اونجا رفتید اینجا نمی‌آید گفت نمی‌تونیم وگرنه چه فرقی می‌کنه باید بریم مسجد عروس عروسمون والا عمه عروسه عروس نزدیک تره تا عموی داماد ناراحتم شدم بابام گفت تو کار ما دخالت نکن مسجد میریم تشییع نه ولی تشییع عمه عروسمون رفتن با اینکه سه ساعت راه بود

بعدش که زنگ زد گفتم چطور اونجا رفتید اینجا نمی‌آید گفت نمی‌تونیم وگرنه چه فرقی می‌کنه باید بریم مسجد ...

شاید واقعا سختشونه ، سخت نگیر 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
بعدش که زنگ زد گفتم چطور اونجا رفتید اینجا نمی‌آید گفت نمی‌تونیم وگرنه چه فرقی می‌کنه باید بریم مسجد ...

سلام 

اگر پدرتون گفته دخالت نکن (با اینکه حق با شما بوده )که دیگه هیچی….

آدم خودش باید بفهمه که دو طرف و بره،

وقتی خودشون نمیخوان !!!هیچی نگی بهتره….. 

فقط از این پس حواس تو جمع کن 

کم سن و سال نیستن که بخوای بهشون آداب معاشرت یاد بدی 

خودشون نمیخوان متاسفانه 

سلام  اگر پدرتون گفته دخالت نکن (با اینکه حق با شما بوده )که دیگه هیچی…. آدم خودش باید بفهمه ...

خیلی خراب شدم خیلیییی. پدر مادرای همه عروس دامادا رفتن فقط مال من نرفتن خیلی ناراحتم خیلی خورد شدم پیش شوهرم ارزشی که به من ندادن خیلی خرابم کرد.

2790
2778
2791
2779
2792