من فقط دلم میخواست توی خانواده مرفه بودم چون هرچی هستم از فقرمونه
آهای عقده ای خانمی که توی نی نی سایت میگردی،اگر با شوهرت مشکل داری اگر دوس پسرت ولت کرده، اگر خانواده شوهرت هیچی حسابت نمیکنن ،اگر عصبانی هستی سرنی نی سایتی ها خالی نکن ؛اونا زندگی تورو اینجوری نساختن که حالا بخاطر وضع خراب زندگیت بخوای عقده هاتو خالی کنی سر اونا.... منم گزارشت نمیکنم اخه دلم برات میسوزه چون اگر خودتو خالی نکنی میترکی آدمای پستی مث تورو باید گذاشت اینقدر زر زر کنن تا بمیرن... دلهایی هم که میشکنی یه روزی جواب میدی جلوی خدا چی داری بگی؟؟؟ گیریم اینجا مجازی باشه باید هرچی دلت خواست بگی؟! مخاطبم کس خاصی نبود به دل نگیرید من مخلص خوباشم هستم خیلیم دوسشون دارم اینو واسه مریضهای روانی نی نی سایت نوشتم شاید بخود بیان...
✍🏻 ای ستاره ، ای ستاره ی غریب ! ما اگر ز خاطر خدا نرفته ایم ، پس چرا به داد ما نمی رسد ؟! ما صدای گریه ی مان به آسمان رسید ، از خدا چرا صدا نمی رسد ؟! ممنون میشم اگر برای شادی روح دوست آسمونیم فاتحه بخونید یا صلوات بفرستید ، اگر انجام دادید حتما بهم بگید که دعاتون کنم و برای سلامتی تون صلوات بفرستم 💌
نه همیشه بابت بدن سالم و صورت متناسب و چشمای بینا که خدا بهم داده شکر میکنم
(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمیهراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمینهای سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهرههایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاریاش به مردگان زندگیبخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.