2777
2789

پیم میدن بعدمیگن دلمون گرفتس بعد تو میای این همه دلداری میدی باامیدحرف میزنی اونا حرفمو ب کتفشون میگیرن فقط میگن اهوم امم اها باش بازم اهوم امم بله اهان خخخ ههههه یعنی فوش بدن ناراحت نمیشم امااینجوری بهم برمیخوره دیروز دخترعموم پیم داده که نمیدونم چراحوصله هیچ کاریوندارم میگم حتماذهنت درگیره بعدچهارساعت فقط نوشته امم منم دیگه جواب ندادم یکی نیست بگع اسکول خب اومدی حرف بزنی درد ودل کنی مث ادم درد ودل کن تاجوابتوبدم بگواره ازفلان چیزذهنم درگیره آهای دخترعموم هرجاهستی لعنت خدابهت فقط اعصابموبهم میریزی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب گاهی واقعا آدم نمیدونه چرا دلش گرفته.یا نمیشه گفت.شاید فقط دوست دارن کسی باهاشون‌حرف برنه آروم‌ب ...

جواب امم چی هست میشه بگی؟؟؟بعددوساعت حرف زدنم جواب من امم هست

شماره دختر عموم رو ندارم😐😅

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

اگه باهات راحت بود بهت میگفت چرا دلش گرفته

یا زهرا.صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک( یا مَوْلاتى یا فاطِمَهُ اَغیثینی  )   ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ، مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت          دلی   شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

جواب امم چی هست میشه بگی؟؟؟بعددوساعت حرف زدنم جواب من امم هست

هیچی.لازم‌نیست جواب اونو بدی.ولی اخلاق هر دوتون طاهرا کم از هم نداده.بببن با من چقدر تند صحبت میکنی.نمیدونم چرا اینجا با خود طرف جرات ندارن رک حرف بزنن بعد میان اینجا میخوان گردن ادمو بزنن.به سلامت

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

منم دقیقا دیروز از دوستم ناراحت شدم سر همین داشتیم تلفنی حرف میزدیم بعد همونطور ک حرف میزد پاشد رفت پارک اون وسطا دیگه اصلا حرف نمیزد با من با بچه های تو پارک بازی میکرد هواسش پرت شد اصن منم خدا فظی کردم .هرموقع ام پیام میدیم مدام میگه عه هووم عا باش دیگه عمرا بش پیام بدم یا زنگ بزنم

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤