دزدیده چون جان می روی اندر میان جان من/سرو خرامان منی ای رونق بستان من/چون می روی بیمن مرو ای جان جان بیتن مرو/وز چشم من بیرون مشو ای شعله تابان من/هفت آسمان را بردرم وز هفت دریا بگذرم/چون دلبرانه بنگری در جان سرگردان من
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ۲۰ سالمه ولی این همش دلم برا یکی میره فیلم میبینم رو بازیگر کراش میزنم حالاهم که رو یکی کراش زدم ...
کرااااش زدن یک توهمه مثل اینه بچگی ها میگفتن بچه هارو لک لک ها میارن دیدی باور میکردیم الان کراش همینه چه بسا بدتر چون گناهه چون دید زدن حرامه چون محبت مرد غریبه است تو دلت حتی خودسازی ذهنی خدایی نکرده گناه ذهنی خود ارصایی و هزار بلای دیگه .
نه در اون که فکر بد نمیکنم جذب رفتاراتش شدم خیلی آدم متین و آرومیه آخه اگه توهم بود که دلم نمی خواست همش عکساشو ببینم . تابحال اینطوری نشده بودم یک هفته س که داغونم گفتم بیام اینجا حرف بزنم شاید آرومشم
تو به تحریک جهان فتنه دوران منی ~من به تصدیق نظر محو تماشا تو ام 💔