2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم😭😢

282 بازدید | 28 پست

سلام .من رو ی نفری کراش زدم اصلا تمرکز ندارم .نمی تونم بهش فک نکنم .چیکار کنم به نظرتان؟ 

تو به تحریک جهان فتنه دوران منی ~من به تصدیق نظر محو تماشا تو ام 💔

حواستو پرت کن

دزدیده چون جان می روی اندر میان جان من/سرو خرامان منی ای رونق بستان من/چون می روی بی‌من مرو ای جان جان بی‌تن مرو/وز چشم من بیرون مشو ای شعله‌ تابان من/هفت آسمان را بردرم وز هفت دریا بگذرم/چون دلبرانه بنگری در جان سرگردان من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه آخه از دیشب دارم گریه میکنم

کراش زدن مسخره و بیهوده ترین کاره چون معلوم نیست چقدر زنده ای معلوم نیست میخواد تو رو یانه تازه ازکجامعلوم خوب باشه یابد تویکبار دیدیش اینجوری کنی؟

بعداینکه حالا گریه کردی چه اتفاقی میفته؟؟؟؟؟ هیچی

کراش زدن مسخره و بیهوده ترین کاره چون معلوم نیست چقدر زنده ای معلوم نیست میخواد تو رو یانه تازه ازکج ...

خب دست خودم که نیس خودمم میدونم هیچوقت بهش نمی رسم اصلن غیر ممکنه ولی خیلی دوسش دارم

کراش زدن مسخره و بیهوده ترین کاره چون معلوم نیست چقدر زنده ای معلوم نیست میخواد تو رو یانه تازه ازکج ...

تازه طرف زن و بچه هم داره اما ذهنم آروم نمیشه

اگر سنت کمه میگم که برات تجربه میشه اگر سنت بالاس عمرت رو هدر نده حیف اون اشک ها

من ۲۰ سالمه ولی این همش دلم برا یکی میره فیلم میبینم رو بازیگر کراش میزنم حالاهم که رو یکی کراش زدم که  ۲۰ سال ازم بزگتره

اگر سنت کمه میگم که برات تجربه میشه اگر سنت بالاس عمرت رو هدر نده حیف اون اشک ها

برای کنکورم دارم میخونم اما الان یک ههفتس تمرکز ندارم

من ۲۰ سالمه ولی این همش دلم برا یکی میره فیلم میبینم رو بازیگر کراش میزنم حالاهم که رو یکی کراش زدم ...

کرااااش زدن یک توهمه مثل اینه بچگی ها میگفتن بچه هارو لک لک ها میارن دیدی باور میکردیم الان کراش همینه چه بسا بدتر چون گناهه چون دید زدن حرامه چون محبت مرد غریبه است تو دلت حتی خودسازی ذهنی خدایی نکرده گناه ذهنی خود ارصایی و هزار بلای دیگه . 

کرااااش زدن یک توهمه مثل اینه بچگی ها میگفتن بچه هارو لک لک ها میارن دیدی باور میکردیم الان کراش همی ...

نه در اون که فکر بد نمیکنم جذب رفتاراتش شدم خیلی آدم متین و آرومیه آخه اگه توهم بود که دلم نمی خواست همش عکساشو ببینم . تابحال اینطوری نشده بودم یک هفته س که داغونم گفتم بیام اینجا حرف بزنم شاید آرومشم