2777
2789
عنوان

چشممون زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 157514 بازدید | 697 پست
چرا شما فکر میکنید منطق یعنی بی احترامی بهم؟ شما خودتون تو کامنتای قبل تر گفتید تو زندگی یی احترامی ...

شما اگه منطق داشتید به جای اینکه  درمورد من قضاوت اشتباه کنید می‌رفتید و قشنگ به درمورد کامنت من فکر میکردی وبعد یهو می‌پریدی و تیرتو به سمت زندگی من میگرفتی 

من کی گفتم بی احترامی عادیه چرا متوجه حرفه‌ای من نمیشی فقط داری همش درمورد زندگی من حرفای چرت و بیخود میزنی  چقدر نفهمی که من درمقابل  با این کارت به خودم اجازه میدم بهت بگم اگه داری با شوهرت هم اینجور تا میکنی پس تو خواب خرگوشی هستی که زندگیت خوبه دختر نمیدونی تو دلت شوهرت چی میگذره با این قضاوتهای بیخودت

بفهم بابا،  آااااادمیزاااد در چالش‌های زندگی رفتارهای متفاوتی پیش میگیره  اینو دیگه همه میدونن دقیقا عین دانشجو های روانشناسی که فقط یه چیز تو کتاب‌ها خوندن و فقط همون به مردم تحویل میدن حرف میزنی و پست میزاری  اینو بدون خیلی از متخصصین روانشناسی هم تو زندگی خودشون هزار مشکل و هزار برخورد دارن با آدما و همسرشون خیلیا فقط پول می‌گیرند و به مراجعینشون حرف کتاب‌ها رو میزنن و از زندگی واقعی حرف نمی‌زنند و دردی از مردم دوا نمی‌کنند طبق گفته مراجعینشون میگم از زندگی واقعی و رفتارهای آدمها انگار کلا دست  کشیدند 

دیگه هم به من ریپ نزن که اصلا پیامت رو هم باز نمیکنم فقط داری حرف خودتو میزنی و من و دیگران رو قضاوت بیجا  میکنی  .در صورتی که خدا گفته انسانها از قضاوت بیجا پرهیز کنید .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما اگه منطق داشتید به جای اینکه  درمورد من قضاوت اشتباه کنید می‌رفتید و قشنگ به درمورد کامنت م ...

خب کاملا ادب و تربیت و ذات واقعیتو نشون دادی و من حرفی ندارم باشما و شخصیتمو در حد شما پایبن نمیارم.

القابتو به دیگران نچسبون.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

میشه بگی چی برای ازدواج خوبه؟  ازدواج با شخص مورد نظر راحت باشه توروخدا

اگر میخوای حتما با یه شخص خاصی ازدواج کنی فقط یه جمله ست به خدا بگو خدایا اگر این فرد به صلاااح کنه و باعث حال خوبم میشه در این دنیا و اون دنیا کاری کن موانع برطرف بشه و بهش برسم ،اکر به صلاحم نیست من تسلیم تسلیمم خودت بهترین رو برام پیدا کن

میشه بگی چی برای ازدواج خوبه؟  ازدواج با شخص مورد نظر راحت باشه توروخدا

برای حاجتت میتونی تو یوتیوب سرچ کنی سیده فاطمه روحانی. کلیپ های ذکرش رو نگاه کن مجربه 

برای ازدواج اینا 

ان شاءالله خوشبخت بشی

برای حاجت روایی تاپیکم رو نگاه کن 🌹
چی شد عزیزم رفتی اخرش یا ن

آره عزیزم رفتم مهمونی و تو راهم باز دعوامون شد و ولی اونجا جلو مامان باباش به رو خودم نیاوردم .

دیگه فرداش آشتی کردیم کلی ام عذر خواهی کرد گل خرید آورد در خونمون و ... 

عزیزم خیلی همه بهت حمله کردن 💔🥺 تا جایی که با تاپبکات فهمیدم روحیه ت حساس هم هست الان حتما خیلی د ...

قربونت برم ممنون بابت حرفای مثبتت 

حداقل یکی پیدا شد حمله نکنه بهم 

بعد چند روز نی نی سایتم و باز کردم و با ۴۵ صفحه پیام مواجه شدم و دارم میخونم و همه برام تصمیم گرفتن جدا شم 

خب نمیگن اولا دوسش دارم 

دوما اونم آدم بدی نیست و این همه سال برام خوب بودا و با یه بار بدی که نمیتونم بگم تموم همه چی 

خوبم خدا رو شکر 

فردای همون روزم آشتی کردیم 

چون هی کامنت میذارن ادامه دار میشه خانمم نه قفل میکنه نه جواب میده   خیلی مسخره شده کاشکی بار ...

کاش میترکید والا

من چه میدونستم میخواد پربازدید شه 

الان بعد دو سه هفته اومدم دیدم چه خبره 

فقط بچه ها یه چیزی اسی نسبتا محترم یه ملت رو اسکول کرده تاپیک میزنه یه چیزی مینویسه و میره  جا ...

من تایپیک زدم چند نفر بیشتر جوابم و ندادن و منم رفتم 

دیگه نیومدم نی نی سایت چون گفتم کسی که جوابم و نمیده 

از کجا بدونم اینجور شلوغ میشه 

الان تازه دیدم 

من اصلا همچی آدمی نیستم تا به حال هم سعی کردم یه جوری بگم تا طرفم ناراحت نشه ولی در مورد شما ببخش ...

اخه نامرد من دبیرستانی بود که با هم آشنا شدیم و ۷ ساله با همیم و از زیر و بم زندگیش خبر دارم و کسی تو زندگیشم نبوده قبلا 

کلا اهل این چیزا نیست 

به اسی فحش بدید ، بزنید تو سرس ، بگید بیعرضه  و بی اعتماد به نفس !!!! هیچکدوم درکش نکردید ، خا ...

بعدم که جدا شم بزنن تو سرم که تو زندگی کن نبودی کاری کردی اونم ولت کنه و .... 

نامزدم واقعا آدم خوبیه 

خانوادشم که این مدت شناختم واقعا خوبن 

قرار نیست با یه بحث و دعوا بکشم کنار 

اونم سنش کمه عقلش نمیرسه سر بعضی چیزا