شما اگه منطق داشتید به جای اینکه درمورد من قضاوت اشتباه کنید میرفتید و قشنگ به درمورد کامنت من فکر میکردی وبعد یهو میپریدی و تیرتو به سمت زندگی من میگرفتی
من کی گفتم بی احترامی عادیه چرا متوجه حرفهای من نمیشی فقط داری همش درمورد زندگی من حرفای چرت و بیخود میزنی چقدر نفهمی که من درمقابل با این کارت به خودم اجازه میدم بهت بگم اگه داری با شوهرت هم اینجور تا میکنی پس تو خواب خرگوشی هستی که زندگیت خوبه دختر نمیدونی تو دلت شوهرت چی میگذره با این قضاوتهای بیخودت
بفهم بابا، آااااادمیزاااد در چالشهای زندگی رفتارهای متفاوتی پیش میگیره اینو دیگه همه میدونن دقیقا عین دانشجو های روانشناسی که فقط یه چیز تو کتابها خوندن و فقط همون به مردم تحویل میدن حرف میزنی و پست میزاری اینو بدون خیلی از متخصصین روانشناسی هم تو زندگی خودشون هزار مشکل و هزار برخورد دارن با آدما و همسرشون خیلیا فقط پول میگیرند و به مراجعینشون حرف کتابها رو میزنن و از زندگی واقعی حرف نمیزنند و دردی از مردم دوا نمیکنند طبق گفته مراجعینشون میگم از زندگی واقعی و رفتارهای آدمها انگار کلا دست کشیدند
دیگه هم به من ریپ نزن که اصلا پیامت رو هم باز نمیکنم فقط داری حرف خودتو میزنی و من و دیگران رو قضاوت بیجا میکنی .در صورتی که خدا گفته انسانها از قضاوت بیجا پرهیز کنید .