2777
2789
عنوان

چشممون زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 157539 بازدید | 697 پست
میشه یکم از این سیاستا بگی یا کتاب خوب ک توش بگه  منم کلا ویران کننده ام 😅ساده و مهربونم میخو ...

زنان زیرک ( کتاب خیلی خوبیه به شرطی که با عقلت از راه حل هاش استفاده کنی چون بیشتر به درد اوایل رابطه میخورن و آشنایی نه کیس ازدواج. ولی چون کتابیه که با مثال توضیح بین جذاب و غیر جذاب رو آشکارا گفته خیلی کمک کننده هست 

سخنرانی های استاد حبشی رو دانلود کن گوش کن خیلیییییییییییی خوبه خیلی زیاد ! یکیش( اقتدار مرد) هست .بگرد باقیشو پیدا کن 

از طرفی هم اگر مثل استارتری باید روی اعتماد به نفست کار کنی 

برو پیش مشاور 

کتاب نیمه تاریک وجود هم بخون... 

هرروز جلوی آینه قربون صدقه خودت برو 

روزانه از کلمات منفی استفاده نکن 

به خودت برس انرژی زنانت رو افزایش بده ! 

مرلین مونرو می‌شناسی ؟ ایشون چهره خیلی خاص و به شدت زیبایی نداشته بهتر از ایشون خیلی بودن ولی همه مرد ها و زنها هنوز بعد گذشته چندین سال شیفته جذابیتش هستن 

چون حتی در راه رفتنش هم سیاست داشت 😁

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

چند وقت دوست بودین  اگه ناراحتی عمیقی ازش داشتی و مشکل داشتین سر یه مسائلی چیکار میکردی

۷ ساله باهمیم 

و سه ساله ازدواج کردیم 

ما دو تا ادم بزرگیم از همون اول یاد گرفتیم وقتی بحثی پیش میاد درموردش با ارامش صحبت کنیم 

و همیشه همسرم میگه ما نباید یادمون بره که دوتامون یک تیم هستیم 

بی احترامی و فحاشی و کشوندن مسائل بقیه وسط و... نداریم 

حقیقتا ناراحتی عمیق ازش نداشتم چون همیشه تمام تلاش و سعی ش بر خوشحال کردن و ارامش داشتن هردوتامون توی زندگی هست .

نهایت قهر ما شاید ربع ساعت نیم ساعت باشه 

ک همیشه یا ایشون پاپیش میزاره یا من 

ما حوصله حاشیه و جروبحث نداریم 

گاهی بعضی تعطیلات رو میریم یک جایی و گوشی هامون رو خاموش میکنیم و فقط صحبت میکنیم 

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امشب رفتم خونشون  یعنی جلو مامان باباش بم محل سگم نذاشت

واقعن رفتی 

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

یه سوال عزیزم  راجع به چیا صحبت میکنید ؟ ما گاهی حرف کم میاریم 😅

مباحث مختلف 

جدا از صحبت درمورد هدفهامون ، 

چندتا موضوع رو بازش میکنیم 

مثلا دیشب بحث یک اقایی بود من گفتم اگ  روانشناس مراجعه کنه شاید بهتر شه .

دیگه همین شد سرنخ و با شوهرم داشتیم درمورد روانشناسی و جایگاهش توی کشورخودمون و جاهای دیگه و بدی ها و خوبی هاشون و...و... نزدیک یک ساعت صحبت میکردیم 😅

گاهی یک موزیک ک گوش میدیم 

در مورد خواننده صحبت میکنیم و کنسرهاتش و... قبلا چطور بوده فلان چیز بد بود و... و‌.. 

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

۷ ساله باهمیم  و سه ساله ازدواج کردیم  ما دو تا ادم بزرگیم از همون اول یاد گرفتیم وقتی ب ...

:))))))))))))) 

پایدار پایدار پایدار 💖💖 

چقد خط اخر خوندم عمیقا لبخند زدم

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

اسی جواب بده دیگه چیشد که رفتی تو پیام دادی  اون که گفت بای 

چی پوشیدی از اونجایی که اصلا غرور نداری حسم میگه همون صورتی رو پوشیدی 

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

ادم ممکنه کل عمرشو اشتباه کنه پنج سال نه ممکنه سی سال اشتباه پیش بره دلیل نمیشه تا آخرش همینطوری ادا ...

بله موافقم

دعا کن برای من ک من محتاج دعای توعم:(آرزوی من قبولی دانشگاه بابل ؛)
اسی جواب بده دیگه چیشد که رفتی تو پیام دادی  اون که گفت بای  چی پوشیدی از اونجایی که اصلا ...

مامان پسره زنگ میزنه به مادر اسی که بیا ، شوهر اسی هم میره دنبالش اما تو ماشین همش دعوا کردن.

محتاج نگاه خداوند
زنان زیرک ( کتاب خیلی خوبیه به شرطی که با عقلت از راه حل هاش استفاده کنی چون بیشتر به درد اوایل رابط ...

خودمو دوس دارم اعتماد بنفس دارم شاد و پر انرژی ام 

ولی هر وقت مشکلی براش پیش میاد میگه میخوام تنها باشم من اینجور میشم ک میرم دنبالش و تلاش میکنم تا حل کنم و میگه درکم نمیکنی 

آدمی هستم ک دنبال ساختن و حل کردنم 

این رو درک نمیکنم ک مردها میخوان تنها باشن یا چجور باید رفتار کنم وقتی این مسایل پیش میاد 

الان ازش ب شدت ناراحتم ک جواب نمیداده و اینا میگه میخواستم خلوت کنم و دلخوری دارم 

مثه اسی نه ولی دو بار پشت عم پیام دادم زیاد ک اره ناراحتم بیا حرف بزنیم

اگه دیدمش چجوری رفتار کنم و چی بگم ک بتونیم این مشکل رو حل کنیم؟ رفتارم چجور باشه تو ناراحتی و دلخوری 

خودم همیشه خوش برخورد و خوشحالم احساساتم بیان میکنم 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
۷ ساله باهمیم  و سه ساله ازدواج کردیم  ما دو تا ادم بزرگیم از همون اول یاد گرفتیم وقتی ب ...

هیچ وقت مشکل داشته خواسته تنها بمونه تا حلش کنه؟