2777
2789
عنوان

چشممون زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 157538 بازدید | 697 پست

بابا حالا ت خوبی ک هیچی نشده . 

یه ماه پیش یه نفر از منو مامانم تعریف کرد ک خوشگلیم و فلان و بیبی فیس .

الان یه ماهه منو مامانم کمر صاف نکردیم . 

انقد تو این یه ماه مریض شدم ک خسته شدم . 

یه بار چشمم آسیب دید یه بار بستری شدم بخاطر ریه هام یکی از دنده هامم شکست . ضعف و بی حالی شدید گرفتم 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفته.. پسره هم اصلا محلش نزاشته

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️چقدر اخه ساده بعدا ب خودش ک بیاد دیگ بخواد درست برخود کنه هم این اشتباهاشو نمیتونه جبران کنه چون از اول شخصیت خودشو خورد کرده .. 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

شما همونی نیستی که قرار بود نره 

(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بی‌احترامی)

مگه ما بهت نگفتیم نرو رفتی خودتو بی ارزش کردی برگشتی ؟دستت درد نکنه الآنم اومدی میگی بخاطر حرف مردم نمیخام ازش جدا شم؟حرف مردم وقتی بدبخت شدی به چه دردت میخوره؟دختر چرا اینجوری تو یعنی میخام سر خودمو بکوبم تو دیوار از دستت آخه مگه این چه تحفه اییه؟ الان از چی می‌ترسی شوهر دیگه گیرت نیاد؟نداشتن شوهر از شوهر بد داشتن بهتره ببین خواهر من ما از تو هم بزرگتریم هم چهار تا پیرهن بیشتر پاره کردیم هم تجربیاتی داریم ک تو الان داغی نمی‌فهمی تا دیر نشده تو رو ب اون کسی ک می‌پرستی از این جدا شو این تازه الان باهات نامزده هنوز کامل شخصیت واقعیش رو ننداخته بیرون کم کم میبینی چه موجودیع این .کسی هم چشمت نزده نگران نباش فقط خدا بهت یه لطفی کرده ک طرفت از همین الان داره خود واقعیش رو نشون میده از این لطف خدا استفاده کن ازت خواهش میکنم 

دقیقا مخصوصا اسکرین چتایی گزاشت بود پسر گفت بود از دست من کاری بر نمیاد جوابی ندارم.ک بیان خاستگاری. ...

ادم ممکنه کل عمرشو اشتباه کنه پنج سال نه ممکنه سی سال اشتباه پیش بره دلیل نمیشه تا آخرش همینطوری ادامه بده که...