2777
2789
عنوان

لیزر....لطفا بیاین راهنمااااایی😍🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 68 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم لیزر انجام دادم وبا ۸جلسه ب طور کامل راحت شدم از شرموها، حالا دیگه باید فصلی برم هرفصلی یبار، کارسختی نیس، اولین بار برات سخته بعدش دیگه عادی میشه،اوناکارشون همینه از صبح تا شب خوب وبد رو میبینن

پس منم کامل کامل نرم .مثلا ارنج ب بالاهمه کرکیه ...ریسک نکنم 

اوپراتور من دستام که دید کرکیه گفت انجام نده منم قسمت های دیگه رو رفتم

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

تقصیر خودته تحقیق نکرده رفتی البته اونام گناهکارن

خیرسرشون ی نفر  تحقیق کرد ی اکیپ رفتیم  همه بی جواب موندت

خدایا شکر که منو جزو عاشقای اهل بیت وخودت قرار دادی الحمد الله

منم لیزر انجام دادم وبا ۸جلسه ب طور کامل راحت شدم از شرموها، حالا دیگه باید فصلی برم هرفصلی یبار، کا ...

ولی برای اولین بار تامرز سکته میرموبرمیگردم...ب بعدش دیگ سختیش کمترمیشه

برای آرامش وعاقبت بخیری  منوخونوادم یه صلوات  مهمونم میکنی ؟🥺
میومدی اینجا میپرسیدی  تازه اون موی زائد ممکنه هیچ وقت با لیزر نره دیگه😑سر همین موضوع من دیگه ...

😂😂😂😂😂الان امضاتوخوندم ....بنظرت نی نی سایت بمونم یا برم مرکزی ک نوبت میخام بگیرم برالیزر؟؟؟؟

برای آرامش وعاقبت بخیری  منوخونوادم یه صلوات  مهمونم میکنی ؟🥺