gooldenlook مدیر عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 799 عنوان لیزر....لطفا بیاین راهنمااااایی😍🥰 | مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 68 پست سلام دوستان عیدتون مبارکمیخوام لیزر برم ولی گیر کردم سر دوراهی.شاتی الکس برم یا رولی دایود...میخام بدونم اصلا چ فرقی دارن اخه دایود نصف قیمته الکس...اگ کارایی دایود خوبه چرا انقد بیشتر هزینه کنم؟؟؟گیر کردم واقعا برای آرامش وعاقبت بخیری منوخونوادم یه صلوات مهمونم میکنی ؟🥺 1403/01/22 | 02:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gooldenlook مدیر استارتر عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 799 😂😂😂😂حالا من نتیجه ای که توجلسه اول دیدم تو جلسه های بعدی ندیرم ایکاش همون جلسه اول ختم جلسه میکر ... 😂😂😂😂😂😂😂پرزای معده برای آرامش وعاقبت بخیری منوخونوادم یه صلوات مهمونم میکنی ؟🥺
اقدس_زاپاتا عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 5342 اووووو سخت شدکههههه اره سخته باید صبور باشی و جیباتم پر پول باشه 😅منکه کلا بیکینی رو بیخیال شدم هم دیدم گناه داره هم تا اخر عمر باید برم شارژ تازه کامل هم نمیره و خیلییییی هم درد داره اونجا
اقدس_زاپاتا عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 5342 والا چقدر راه دور رفتم هشت یا نهتا جلسه فکر کنم اگه جاهای دیگه ات جواب نگرفتی دستگاهتو عوض کن ولی دستاتو که موهاش کلفت شده نزن
ثنما عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 1685 اگه جاهای دیگه ات جواب نگرفتی دستگاهتو عوض کن ولی دستاتو که موهاش کلفت شده نزن ببین ساق پاهام کم شدن بکینی از تراکم ۱۲۰۰ رسیده ب تراکم ۹۰۰شانه 🙃مابقی زیاد تعریف نداره خدایا شکر که منو جزو عاشقای اهل بیت وخودت قرار دادی الحمد الله
ثنما عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 1685 رفتی فقط بگو ی اپراتور از من که کسی که بدنمو ندید خاندان حافظ بودن هربار ی اپراتور مشنگ قسمتم میشد خدایا شکر که منو جزو عاشقای اهل بیت وخودت قرار دادی الحمد الله
اقدس_زاپاتا عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 5342 ببین ساق پاهام کم شدن بکینی از تراکم ۱۲۰۰ رسیده ب تراکم ۹۰۰شانه 🙃مابقی زیاد تعریف نداره بیکینی 12،13 جلسه طول میکشه هر ماه باید بری
اقدس_زاپاتا عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 5342 رفتی فقط بگو ی اپراتور از من که کسی که بدنمو ندید خاندان حافظ بودن هربار ی اپراتور مشنگ قسمتم میشد 😂😂😂
sariiina123 عضویت: 1402/12/28 تعداد پست: 845 چرا😅🙈شما لیزرکردین؟میشه یکم اطلاعات بهم بدین.خیلی سختمه میخام دفعه اول برم ی حس بدی دارم...نتیجه ا ... من تجربمو بگم بهتچند جلسه با کندلا رفتم هم موهای نازکمو جواب نداد هم ساق پام سوخت و لک شددخترخالمم همینجور شدبعدش رفتم مونولیت مدیواستار ، خیلییی خوب جواب دادهم دردش کمتره هم نتیجه گیریش بهتره هم نسوختممن شرق تهران رفتم
sariiina123 عضویت: 1402/12/28 تعداد پست: 845 این چیزیه ک منوخیلی میترسونه سلفون میکشه روش و تعویض میکنه و هیچ خطری نداره خیالت راحتفقط جای تمیز و حتما مطب پزشک برو