2777
2789
عنوان

هم فکری

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 47 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان با توجه به اینکه شرایطش خوبه و فقط به این دلیل منطقی هست جواب منفی بدم؟😅

ادمه دیگه ، بعضی وقتا دلش واس بوی نارنگی تو جامیزی های مدرسه هم تنگ میشه

دو جلسه اومدن نشستن پذیرایی شدن هیچی دستشون نگرفتن بیارن؟؟؟!!!!ادم خونه غریبه هم میره یه جعبه شیرینی یا شکلات میبره!به نظر من بیشتر فک کن!!

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

من خییلی برام مهمه این کارشون به نظرم بی احترامیه اگه این جلسه هم نیاوردن میخوام یه جوری بگم فقط نمیدونم چجوری

ادمه دیگه ، بعضی وقتا دلش واس بوی نارنگی تو جامیزی های مدرسه هم تنگ میشه
الان با توجه به اینکه شرایطش خوبه و فقط به این دلیل منطقی هست جواب منفی بدم؟😅

به این زودی که جواب منفی یا مثبت نمی دن ، برید با هم بیرون بیشتر با هم اشنا بشید برید بیرون خسیس بودن یا نبودن رو میشه تا حدودی فهمید

به استفاده از برچسب های تبعیض جنسیتی ( ترشیده .متعلقه.داف . پیر دختر . منزل . ضعیفه . پسرزا . دست خورده . مطلقه .مردیه واسه خودش . خواب زن چپه و ... ) پایان دهیم تا جنس دوم حساب نشویم.

من شنیدم بعضی از افراد تا قطعی نشه گل و شیرینی نمیارن 

به استفاده از برچسب های تبعیض جنسیتی ( ترشیده .متعلقه.داف . پیر دختر . منزل . ضعیفه . پسرزا . دست خورده . مطلقه .مردیه واسه خودش . خواب زن چپه و ... ) پایان دهیم تا جنس دوم حساب نشویم.

یا خسیسن یا سطح فرهنگشون پایینه یا برای‌شخصیت دیگران ارزش قایل نیستن ودر آخر اینکه راضی به این وصلت نیستن از رو لجبازی نمیارن که همه اینها قابل تامل هست خوب فکراتو بکن

الهی به امید تو

منم فک میکنم ممکنه بخاطر خساست نبوده باشه،اخه ممکنه گاهی چند جا برن خاستگاری خب قرار باشه واسه همش گل ببرن طرف برشکست میشه که...البته جلسه دوم باید میاورده دیگه

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد