سلام خانوما من خواستگاریم کشیده شده به جلسه سوم اون دوجلسه ایی که اومدن گل نیاوردن😒حالا اینجا رسم نیست جلسه اول گل بیارن ولی دوم چرا حالا اگه این سری هم اومدن و نیاوردن چجوری با پسره بحثو باز کنم و بگم این کارتون ضایع بود و برای منم مهمه این موضوع😰
ادمه دیگه ، بعضی وقتا دلش واس بوی نارنگی تو جامیزی های مدرسه هم تنگ میشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان با توجه به اینکه شرایطش خوبه و فقط به این دلیل منطقی هست جواب منفی بدم؟😅
به این زودی که جواب منفی یا مثبت نمی دن ، برید با هم بیرون بیشتر با هم اشنا بشید برید بیرون خسیس بودن یا نبودن رو میشه تا حدودی فهمید
به استفاده از برچسب های تبعیض جنسیتی ( ترشیده .متعلقه.داف . پیر دختر . منزل . ضعیفه . پسرزا . دست خورده . مطلقه .مردیه واسه خودش . خواب زن چپه و ... ) پایان دهیم تا جنس دوم حساب نشویم.
من شنیدم بعضی از افراد تا قطعی نشه گل و شیرینی نمیارن
به استفاده از برچسب های تبعیض جنسیتی ( ترشیده .متعلقه.داف . پیر دختر . منزل . ضعیفه . پسرزا . دست خورده . مطلقه .مردیه واسه خودش . خواب زن چپه و ... ) پایان دهیم تا جنس دوم حساب نشویم.
یا خسیسن یا سطح فرهنگشون پایینه یا برایشخصیت دیگران ارزش قایل نیستن ودر آخر اینکه راضی به این وصلت نیستن از رو لجبازی نمیارن که همه اینها قابل تامل هست خوب فکراتو بکن
منم فک میکنم ممکنه بخاطر خساست نبوده باشه،اخه ممکنه گاهی چند جا برن خاستگاری خب قرار باشه واسه همش گل ببرن طرف برشکست میشه که...البته جلسه دوم باید میاورده دیگه
سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد