2777
2789
عنوان

زندگی?! خانواده ها درک کنید.

143 بازدید | 16 پست

کلمه خود.کشی بیخودی نیست و حتما دلیلی داره که وجود , من شخصا خیلی دوست دارم که به همه چی پایان و فکر همه چیو کردم 

اما نمیتونم با اینکه دیگه تهش رسیدم و پیر شدم 

هرکی هم میرسه فقط بلده بگه تو هنوز اول زندگی خیلی اتفاقات مونده که باید تحربه کنی چه خوب چه بد .ولی آقا به چه زبونی بگم من دیگه این زندگیو نمیخوام بگیرینم تیکه تیکه به هرکی که نیاز داشت اهدام کنید من راضیم به خدا فقط بزارید راحت بشم اصلا هم این تاپیک رو ریپلای نکنید فقط خواستم که بدونید خیلی از جوونای امروزی از زندگیشو سیرن شما دیگه بدتر نکنید تورو هرکی دوس دارین بجای نابود کردن حمایتشون کنید 

از خانواده های عزیز هم خواهش دارم بچه های شما کل سرمایه شما هستن حمایت کنید , دعوا و هر بحثی که دارید برید یک جایی که اونارو درگیر نکنید و یک دغدغه ذهنی مزخرف براش ایجاد نکنید

بخدا شما ها نسل سوخته باشید نسلی که من توشم بدتر تر از شما سرشون امده 

گذشته خودتونو نزنید سر بچه هاتون به دنیا اوردید پاش هم باشید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای کاش شما بچه ها هم کمی خانوادتون رو درک میکردید،ای کاش به بلایی که بعد خودکشی سر پدر مادر میومد کم ...

نمیتونم خودکشی کنم ولی شاید 1 درصد خانواده های دیگه هم درک کنن

6 ماه دیگه 18 میشم

این حسها تو نوجوانی طبیعیه،منم تو همین سنها همش تو فکر خودکشی بودم علتش هم سختی درسام بود،الان که بهش فکر میکنم میبینم چقدر احمق بودما،الان خودم نوجوان دارم اصلا تو هیچ کاری بهش فشار نمیارم