2821
2789
عنوان

دوست خسیس🤦‍♀️😐

989 بازدید | 27 پست

بچها ما با دوستام قرار گذاشتیم که هر هفته همو دعوت کنیم رستوران ناهار یا شام بعد نوبت یکی از دوستام که بشدت خسیسه شد ما رو دعوت کرد کافه بصرف قهوه😐 اصلا بگین شاید نداره اینا نه خیلی خسیسه تازه چندتا چندتا خونه و ماشین دارن تازه دلیلشم این بود دیگه خیلی رفتیم رستوران گفتم بیایم کافه تنوع بشه اه اه واقعا حیف اون غذا و دستر و..چیزایی که دادیم خورد

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا خیلی دارم حرص میخورم چیکارکنم بهش زیاد فکرنکنم؟

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

کارتون شدیدا اشتباهه که حتما یکی باید دعوت کنه و خرج بده درسته دعوت کردن قشنگه به شرط اینکه خود شخص اینکارو کنه بهتر نیست دنگی میرید بیرون خرج کنید؟

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)
اون از اکیپ حذف کنید

اکیپمون یه اکیپ ۱۰ سالس دیگه نمیشه

کارتون شدیدا اشتباهه که حتما یکی باید دعوت کنه و خرج بده درسته دعوت کردن قشنگه به شرط اینکه خود شخص ...

بله این بهتره خیلی وقتا کلا اینجور میکنیم ولی اینسری خود همین دوستمون اینجوری پیشنهاد داد🤦‍♀️

سلام خدا قوت .عزیزم.شما دفعه بعد ببرین بهش بستنی بدین.

😂😂😂🥴

اصلا خونه و ماشین داشتن دلیل بر حساب پر بودن نیس ببین من الان متاهلم دوتا خونه دوتا زمین دوتا ماشین داریم ۵۰۰ملبون طلا هم دارم ولی الان موجودی کارتم صدهزاره و کلی پول بابت وام دارم میدم و همه جرجی که شوهرم داره میده بابت وام میدم اتفاقا تو جمع دوستام منو خسیس میشناسن و ب هرکی بگم ندارم باورنمیکنن هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید

بله این بهتره خیلی وقتا کلا اینجور میکنیم ولی اینسری خود همین دوستمون اینجوری پیشنهاد داد🤦‍♀️

در کل نه فقط شما ولی خب وقتی بیرون رفتن کمه اوکیه هر سری یکی حساب کنه ولی وقتی زیاد برید آدم خودش دنگی راحتتره هر لحظه بخاد میگه بریم بیرون ممکنه اون تایم دستش خالی باشه

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)