2821
2789
عنوان

دوست خسیس🤦‍♀️😐

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 27 پست
اصلا خونه و ماشین داشتن دلیل بر حساب پر بودن نیس ببین من الان متاهلم دوتا خونه دوتا زمین دوتا ماشین ...

عزیزم ماشاالله شماهم دارین طبیعیه دوستاتون باور نکنن

بعد این پیشنهاد خود همین دوستمون داد اگه نداشت نباید این پیشنهاد میداد والا منم فعلا تو وضعیت مالی خوبی نیستم ولی گفتم دینی به گردنم نمونه بگن اومد خورد رفت بالاخره اوناهم هزینه کردن

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام خدا قوت هفته بعد نوبت کیه .نوبت هرکیه باهاش هماهنگ کنید برید به صرف بستنی

ایشون آخری بودن خداروشکر تموم شد🥴

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

عزیزم ماشاالله شماهم دارین طبیعیه دوستاتون باور نکنن بعد این پیشنهاد خود همین دوستمون داد اگه نداشت ...

اها پس حق باشماس من تواین شرایط هیچوقت پیشنهاد به کسی نمیدم کسی هم پیشنهاد بده معمولا میپیچونم بخاطر این بهم خسیس هم میگن ولی بخدا هیچی پول ته حسابم تا سرماه نمیمونه خودم اعتقادم اینه هیچکس خسیس نیس و هر خسیسی بی علت نیس

دیه  دوره همی ندارین؟

چرا داریم ایندفعه بستنی میدم😂😂  

خوب نوبت کیه عزیزم ؟ اگر گفت چر ا بستنی .بگو می خوام تنوع بدیم همش رستوران چرا

عزیزم من دعوت کردم تموم شد رفت اگرم نوبت من نشده بود همچین کاری نمیکردم بالاخره اون یکی دوستامون قبلش دعوت کرده بودن هزینه کرده بودن دوست ندارم دینی به گردم بمونه ولی شاید اون دوستمونو دعوت نمیکردم بعدش بصرف قهوه دعوتش میکردم والا تو این گرونی پولم زیاد نبود که بدم بخوره اصلا بروی خودشم نمیارهاا🥴😂

این  ادم ها با خسیس بودنشون به جایی نمی رسن

اتفاقا رسیدن چندتا خونه ماشین همش سفر خوشگذرونی نمیدونم چرا فقط به ما میرسه ندار میشه 

من منظورم همینه فقط جمع می کنند به جایی نمی رسن از زندگی لذت نمی برند

قربونت برم میگم همش خوشگذرونی سفره همچیم از اینو اون میگیره دیگه از این بیشتر میخاد لذت ببره 

ببخشید دلم پره این ده سال دوستیمونو یادم اومد میبینم چقدر همینجوری ازمون کنده عصابم خورد شد حالا فک نکنی خسیسم نبخدا انقدر خرج سر چیزای الکی میکنم ولی اینسری دستم خیلی خالی بود پول رو لازم داشتم فقط گفتم دینی به گردنم نمونه بعد اون خیلی راحت خودشو راحت کرد