2821
2789
عنوان

کتک کاری

1319 بازدید | 23 پست

سلام دوستان شب بخیر عیدتون هم مبارک 

یه سوال دارم دوستان ۱۶ روز پیش داماد ما با خواهرم دعوا میگیره وقتی تو ماشین بودن با حضور پدر شوهر مادرشوهر اونام شروع میکنن هرچی دلشون میخواد درمورد ما و خانواده مون و خواهرم میگن 

بعد چون پدرم فوت شد خواهرم با پول ارثش یه ماشین شاسی خرید اون زمان ۱ و ۲۵۰  

اینام ک شروع کردن به توهین دیگه خواهرم قاتی کرد شروع کرد به جواب دادن ک اره تو ماشین من نشستی دیگه حرف نزن  بازم اونا دعوا و جیغ و اینا 

تا اونا پیاده میشن دامادمون هم از وقتی پدرم فوت شده جنی شده ۴ بار رفته در خونه مادرم بهش فحشای ناموسی داده و ما بخاطر خواهرم هیچی نگفتیم تا اینکه اینبار ک میان اونجا خواهرم زنگ میزنه به عموم و داداشم ک اره بیاید این باز قاتی کرده 

اونجا خواهرم شروع میکنه به بحث با شوهرش ک چون شوهرش کم میاره کتکش میزنه خواهرم تا میره صورتشو بشوره مادرم به دفاع ازش برمیاد ک این باز موهای مادرمو میکشه داداشمم بیرونش میکنه و ما دیر میرسیم 

بعد داداشم اون تایم فکرش نمیرسه زنگ بزنه پلیس اینم میندازه میره 

یه چندروزی صبر میکنیم میبینیم خبری ازشون نیست 

تا اینکه منو شوهرم میریم مغازه پدرشوهرشو میبینیم اونم خیلی شیک میخواست به شوهرم سلام کنه ک من گفتم گمشو برو اونور ک شوهرمم زد به اون راه ک نمیدونه گفت چی میگی بزرگتره منم گفتم چه بزرگتری وقتی پسرش دست رو مامانم بلند کرده اینم فرار میکنه میره 

از صبح شوهرش هی زنگ و هی پیام میده ک غلط کردی به باجناقم گفتی و اینا

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بعد ک پیام میده تو پیاماش فقط فحش ناموسی میداد و اینا خواهرمم گفت دیگا برنمیگردم درصورتی برمیگردم ک شرایط منو قبول کنی 

شوهرشم گفت چیه و اینا 

خواهرمم گفت ک اره وقتی خواستیم ازدواج کنیم تو گفتی شاسی داری تو گفتی خونه ویلایی داری درامد ۱۶ تومنی داری ولی الان هیچی نداری حتی ۱۰۰ تومن پول اون خونه و ماشینم نشونم دادی ک برا داداش و بابات بود

بعد گفت بخاطر ضرب و شتم باید بیای تعهد محضری بدی وگرنه من نمیام 

اینم باز شروع کرد فحش دادن ک اره دارن یادت میدن خانواده بدبخت و گدایید (ارث خواهرم به تنهایی دوروبر ۱۷ میلیارده)

نه شما برو خدمات قضایی یا کسی که کتک خورده شکایت کنه و کسایی هم که بودند به عنوان شاهد

همون دیگه ما دو سه روز میریم میایم میگن باید همون موقع ثبت شکایت میکردید تا بره پزشکی قانونی 

از خودش کلی فیلم و عکس داره ک شوهرش میزدتش اینم به ما نمیگفته

نه شما برو خدمات قضایی یا کسی که کتک خورده شکایت کنه و کسایی هم که بودند به عنوان شاهد

مثلا مادرتون شکایت کنه

شما شاهدش بشین و برادرتون و کسایی که اونجا بودند

و راجب حرف های هم که زده به عنوان الفاظ رکیک شکایت کنید

قابل پیگیری هست نگران نباشید

اگر صدا بلند بوده میتونید از همسایه ها هم امضا بکیرید

حالا بعد ۱۶ روز امروز امد پشت در ک اره بیا بریم دوتایی حلش کنیم نزار کسی بیاد بینمون و اینا 

خواهرمم گفت نه نمیام 

حالا این وقت شب یهو دیده دارن برای برادرش جهاز میبرن خونه هم عروسش 

میگه برای این امده ک عروسی داداشش نگن زنش کو 

این خانواده هم کسیو ندارن با خاله دایی عمو قطع ارتباطن و فک میکن همه حسادتشونو میکنن

اصلا با یک وکیل مشورت کنید

وکیل میگه چون نرفته پزششکی قانونی نمیشه ثابت کرد خیلی سخته 

در مورد دروغاش فقط میشه گفت کلاهبرداری در ثبت ازدواج 

برای ضرب و شتمی هم ک میگید نهایت یه تعهد بگیرید

الان واقعا کمک میخوایم ک چکار کنیم 

ما پدر نداریم و خواهرم میترسه ک سفت بگیره یهو مطلقه بشه شل بگیره هم زیر دست و پاش بمیره