2821
2789
عنوان

کتک کاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 23 پست

الان اونا از شوهر من شکایت کردن ک اون باباشونو زده امشب شوهرمو بازداشتگاهه 

پرسیدم میگن قتل غیر عمده سکته قلبی کرده میگن بنویسن تو پزشکی قانونی ک از اضطراب دعوا بوده باید دیه بدید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بزن و بگیریه 

خواهرت اصلا چرا مونده تو اون خانواده بی فرهنگ وحشی 

جدا شه . سهم الارثشم ک زیاده راحت خونه مستقل بگیره 

مگه‌مطلقه شدن جرم و جنایته

بهتر از موندن کنار مردیه ک بزنتش و تحقیرش کنه 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
چه بزن و بگیریه  خواهرت اصلا چرا مونده تو اون خانواده بی فرهنگ وحشی  جدا شه . سهم الارثش ...

کلا چیزی ک با زبون حل میشد خانواده شوهرش با جنگ تموم کردن 

البته فعلا همه چی در ارامشه به ظاهر صبحش امدن رضایت دادن شوهر من امد بیرون پرونده هم بسته شد 

ولی خوب تبعات این مشکل چندماه دیگه معلوم میشه 

شوهرشم همون تشییع جنازه به عموم گفت بابامو کشتم دیگه زنمو ازم نگیرید بزارید بمونه 

حتی خواهرم گفته خونه مادرت نمیام شوهرشم نرفته با اینکه عزاداره موندن خونه

تا خدا چی بخواد

کلا چیزی ک با زبون حل میشد خانواده شوهرش با جنگ تموم کردن  البته فعلا همه چی در ارامشه به ظاهر ...

چقدر اتفاقات وحشتناکی افتاده.

گه مبشه ادم ۱۷میلیارد داشته باشه باز این همه تحقیر و تحمل کنه 

به خدا همیشه میگم کسی که پولداره عزت نفسش بالاست و این جریانات براشون پیش نمیاد.

در هر حال من باشم برنمیگردم چون حس عدم امنیت دارم 

خیلیییی میترسم وارد خونه ای بشم و با این ادم تنها بشم.

قاعدتا خواهرتون هم بی تقصیر نیست اما من باشم نمیرم مگه مطمئن بشم از نظر روانی سالمه ایشون

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
چقدر اتفاقات وحشتناکی افتاده. گه مبشه ادم ۱۷میلیارد داشته باشه باز این همه تحقیر و تحمل کنه  ...

الان باخواهرم حرف میزدم گفت دو شبه خونه نمیاد خونه مادرشه 

بهم گفته میخوای بمون میخوای برو من پیش مادرم هستم به خواهرم گفتم صبر کن تا ۴۰ پدرشوهرت بعد تصمیم بگیر بخوای بمونی خیلی سخته موندن

الان باخواهرم حرف میزدم گفت دو شبه خونه نمیاد خونه مادرشه  بهم گفته میخوای بمون میخوای برو من ...

خوبه حالا نباشه خداروشکر 

به نظرم این اقا بیشتر میخواد جنگ روانی برای خواهرتون درست کنه 

مراقب خواهرت باش عزیزم ❤️

باهاش در ارتباط باش 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
خوبه حالا نباشه خداروشکر  به نظرم این اقا بیشتر میخواد جنگ روانی برای خواهرتون درست کنه  ...

دقیقا هدفش همینه به خواهرمم گفتم میخواد عذاب وجدان خودشو بندازه گردن تو 

توهم بگو باشه برو و بیا خونه مامان باش

میگه گفته برا خونه خرید نمیکنم گفتم جلوش زنگ بزن رستوران بهترین غذا رو سفارش بده بخور بگو خدا بیامرزه بابامو منو محتاج کسی نکرد ک بیشتر بسوزه

2790
2823
2791
2779
2792