2777
2789
عنوان

اونایی که مامان شدن بیان لطفااا

315 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها من ۵ ماه پیش یه سقط تو ۸ هفته داشتم خب و ان شا الله بعد ماه رمضون میخام اقدام کنم اونایی که تجربه دارن لطفا بگن چه کارایی کنم قبل اقدام 

تنها کسی که نگاهش کردم |تو| بودی من بقیه رو فقط میبینم . . 🌙♥️                                                                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام مبینا بانو جان منم دو ماه پیش سقط داشتم  تو با چی سقط شد قرص یا کورتاژ؟  من با قرص ...

صبر کن پریود شی توی پریودت گرمی جات زیاد بخور فعالیت هم زیاد داشته باش طناب بزن تا بیفته وگرنه کورتاژ میشی

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
سلام مبینا بانو جان منم دو ماه پیش سقط داشتم  تو با چی سقط شد قرص یا کورتاژ؟  من با قرص ...

عزیزم واس من خودبخودی سقط شد هیچیم نمونده خداروشکر 

عزیزم روزی یه فنجون عرق رازیانه بخور پریود شدی دیگه نخور رحمت تمیز میشه

من یه بارداری پوچ داشتم سقط تو ده هفته شش ماه بعدش زیرنظر دکتر اسید فولیک خوردم و باردار شدم هیچ مشک ...

عه اخه بارداری من پوچ نبود ضربان قلب داشت تو ۸ هفته قلبش واستاد

گل گلدون بعد از سقط یه بار پریود شدم خدا میدونه چقدر طناب زدم ولی فقط از حجمش کم شده بود الان این ما ...

عزیزم من  قرار بود کورتاژ شم بعد ظهر بود رفتم بیمارستان گفتن الان بستری نمیکنیم برو قرص بخر فردا صبح بیا همینکه پامو از بیمارستان گذاشتم بیرون احساس کردم لباس زیرم خیس شد رفتم دسشویی دیدم دو تا لخته داره میاد بعد چون مامانم ماماس گفت داری باز میشی هیچی دیگه یکی از اشناهامون گفت داروی گیاهی عروسک پشت پرده بخورم دو تا فنجون خوردم تا صبح کامل افتاد 

مبینا راستی رازیانه تمیز میکنه این ماه روزی دولیوان رازیانه و سه لیوان دم کرده گیاهی میخورم یعنی امی ...

اره عزیزم دفع میشه نگران نباش دم کرده گیاهیت چیه؟