2777
2789

سلام عیدتون مبار‌ک

من خیلی استرس زایمان دارم

بین خانم دکتر بیجاری و آیتی موندم کدومو انتخاب کنم

پیش دوتاشون ویزیت رفتم زمین تا آسمون فرق دارن

خانم آیتی همه چیو طبیعی قبول دارن حتی برای قرص و آزمایشات میگن نیاز نیست

اما خانم بیجاری با یه ویزیت کلی دارو تجویز کردن و آزمایش و سونوگرافی و سزارین انتخابی دارن

من نمیدونم با چه تفکری بهتره پیش برم و پیش کدوم دکتر برم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا پیش آیتی نرین من که هیچ وقت ازش نمیگزرم بی مسئولیت ترین دکتر موقع زایمان ضربان قلب بچه من کند بود و مایع دورش هم کم شده بود ۲۰ سااااااعت زایمانم طول کشید به خاطر اینکه اجازه سزارین نمی‌داد بچم رو فقط خدا نگه داشت وقتی دنیا اومد مثل بیدمیلرزید و ناله می‌کرد بچم ۴ روز nice بستری بود مردم و زنده شدم خدا ازش نگزره بدترین تجربه عمرم بود هرچی زایمان اولم راحت بود و سر ۶ ساعت زایمان کردم سر دومی هلااااک شدم نامرد من بهش گفته بودم که طاقت درد ندارم اپیدورال میخوام حتما گفت آره میزنیم برات من رو که اپیدورال کردن تا ۳ ساعت بعد که بچه دنیا اومد هرچی زجه زدم و التماس کردم گفتن دکترت اجازه شارژ اپیدورال رو نمیده بعد هم موقع زایمان اومد با کلی بد اخلاقی سر منی که داشتم از درد میمردم کلی داد و بیداد کرد و کلی رفتار های بد دیگه بعد هم بچه رو گرفت انداخت رو شکمم و پاشد رفت حتی جفت رو هم در نیاورد همین دیگه ندیدمش کلا ۵ دقیقه هم بالای سرم نبود توروخدا پیشش نرین جون خودتونو بچتون رو نسرین دست آدمی که جون بچه براش مهم نیست فقط میخواد طبیعی بزاونه به هر قیمتی