ویدا_م مدیر استارتر عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 1951 عنوان حس میکنم امسال کنکور معلمی قبول میشم...+کنکوریا 237 بازدید | 28 پست مشاورم گفته در این حد ولی اصلا علاقه ندارمخانوما شما چی قبول میشین بنظرتون؟! تهش سیاهی و تاریکی مطلق نوری نمیبینم حتی ذرهای.. 1403/01/21 | 19:43 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ویدا_م مدیر استارتر عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 1951 بذار قبول شی اول الان مثلا خواستی بگی قبول نمیشم؟من درصدها و تراز و ساعت مطالعمو حساب کردم در حد معلمی بود. تهش سیاهی و تاریکی مطلق نوری نمیبینم حتی ذرهای..
yasiyousefi عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 137 من که از فرهنگیان متنفر بودم پارسال کنکورم بود هر چی بقیه اصرار کردن نرفتم، رفتم مامایی چون برام درآمد مهم بود ولی معلمی خیلی راحته
ویدا_م مدیر استارتر عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 1951 من که از فرهنگیان متنفر بودم پارسال کنکورم بود هر چی بقیه اصرار کردن نرفتم، رفتم مامایی چون برام درآ ... نه دانشگاه فرهنگیان دانشگاه عادی! اما رشته طوریه که باید معلم بشم. تهش سیاهی و تاریکی مطلق نوری نمیبینم حتی ذرهای..
hani820 عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 456 الان مثلا خواستی بگی قبول نمیشم؟ من درصدها و تراز و ساعت مطالعمو حساب کردم در حد معلمی بود. نخیر میخوام بگم وقتی نرسیدی به چیزی نه راجبش حرف بزن نه رویاپردازی کن
ویدا_م مدیر استارتر عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 1951 نخیر میخوام بگم وقتی نرسیدی به چیزی نه راجبش حرف بزن نه رویاپردازی کن معلمی چیزی نیست که درموردش رویا پردازی کنن قبولیش راحته البته شاید واسه شما رویا باشه)): تهش سیاهی و تاریکی مطلق نوری نمیبینم حتی ذرهای..
کوچولو_دوست_داشتنی عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 6578 معلمی چیزی نیست که درموردش رویا پردازی کنن قبولیش راحته البته شاید واسه شما رویا باشه)): اره خیلی راحته، بزار اول قبول شی بعد راحته راحته کن دانشجو معلم👩🏻🏫 تـو عَمیق تَرین وابَستگیِ مَنـی❤️💍:)️
ویدا_م مدیر استارتر عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 1951 اره خیلی راحته، بزار اول قبول شی بعد راحته راحته کن فشار خوردن شما این وسط چیه؟ باشه من قبول نمیشم الان چی بهت دادن؟ اصلا رشته خودت چیه؟ تهش سیاهی و تاریکی مطلق نوری نمیبینم حتی ذرهای..
mahi_ali عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 2350 فشار خوردن شما این وسط چیه؟ باشه من قبول نمیشم الان چی بهت دادن؟ اصلا رشته خودت چیه؟ رشتت چیه
کوچولو_دوست_داشتنی عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 6578 فشار خوردن شما این وسط چیه؟ باشه من قبول نمیشم الان چی بهت دادن؟ اصلا رشته خودت چیه؟ من نمیگم شما قبول میشی یا نمیشی من دارم فقط میگم راحت نیست!!!دانشجو فرهنگیانم دانشجو معلم👩🏻🏫 تـو عَمیق تَرین وابَستگیِ مَنـی❤️💍:)️
ویدا_م مدیر استارتر عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 1951 من نمیگم شما قبول میشی یا نمیشی من دارم فقط میگم راحت نیست!!! دانشجو فرهنگیانم شما هدفتون این رشته بود شاید واسه شما سخت باشه ولی من همون سال اول هم میتونستم معلمی برم پشت موندم که رشته بهتر قبول بشم امسال هم حس میکنم در حد معلمی باشه))): تهش سیاهی و تاریکی مطلق نوری نمیبینم حتی ذرهای..
ویدا_م مدیر استارتر عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 1951 رشتت چیه تجربی شما چی؟ تهش سیاهی و تاریکی مطلق نوری نمیبینم حتی ذرهای..
ویدا_م مدیر استارتر عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 1951 انسانی 🤒🤕 هدفتون چه رشتهای؟ تهش سیاهی و تاریکی مطلق نوری نمیبینم حتی ذرهای..