2777
2789

امروز سر کار بودم بعد 

ظرف غذایی که همکارام خورده بودن رو شستم 

بعد خیلی فکر میکنم بد شد من تو خونه دست به سیاه سفید نمیزنم یکی از اونا یه خانم بود به من گفت من اصلا ظرف نمیشورم یکی از همکارام هم گفت تو چرا ظرف اونارو شستی 

آخه یدونه آب شیر بود فقط تو سینک و من حوصله ام نکشید و یهو شستم 😶

خب مشکلش چیه ؟؟؟ 

از نظر من موضوعی نیست که بخوای فکرت رو درگیر کنی که چرا اینکار کردم و فلانی این حرف و زد

خودخوری نکن از نظرم 😍

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اگه مهمونی باشه،  کسی دست به ظرفها نمیزنه که ظرف من نیست و من توخونه ظرف نمیشورم و اینا!؟ 

اره خب محل کار یه کم فرق داره و هرکسی موظفه ظرف خودشو بشوره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401