2777
2789
عنوان

بیاید ۵ شنبه مهمان دارم

152 بازدید | 16 پست

بچه ها تازه عروسم ۵ شنبه دختر خالم و شوهرش میان یکم رودربایستی هستم باهاشون بگید چی بپزم کلا میوه و اینا چیکار کنم 

برام برنامه ریزی کنید لطفا 

هربار مهمان میاد کارام عقب میوفته نمیرسم به همه کار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غذا اصلیت زرشک پلو مجلسی بزار روشم خوب تزیین کن با زرشک وزعفرون وخلال پسته،

سوپ خامم برای پیش غذا خوبه،دسرم ژله ولی تیکه ای که دست خورده نشه با هرنوع سالادی که دوس داری،زیاد شلوغ نکن،دونفرم وخرج الکیه چند نوع غذا 

میوه هم که میوه های موجود تو بازاره،رسیدن با شربت وشیرینی پذیرایی کن،بعد شام چای،بقیه خوراکی هام که هرچی مدنظرته بچین رو میز از قبل،ظرفا شامم از قبل اماده کن رو میز ناهار خوری اماده بزار یا رو یه کابینتی که تو دست وپا نباشه

خواستم ۲ مدل غذا بزارم مرغ و چی؟

با سوپ بزاری بهتره،قرمه غذا خوش مزه ایه ولی برای مهمون بار اول نمیپسندم،فک کن وارد خونه تازه عروس بشی همه جا بو قرمه بده،بوش خیلی غالب هست ومن خودم دوس دارم وارد خونه کسی میشم بو غذا نده خونه

سس مرغتم شب قبل اماده کن که خونه بو پیاز نده