2777
2789
عنوان

باردارا بیاین

248 بازدید | 49 پست

سلام خانما من ۱ سال منتظر بچم از دعا و نظرو و.. همه کار کردم سیاه دونه زدم اصلا تخمدانام بهتر ک نشد بترم شد هی کیست تولید میکنم ۳.۴ ماهع ک پشت سر هم این کیست دفع میشع اون یکی در میاد خسته شدم توروخدا کمکم کنید و بگین ماهیی ک باردار شدین چیکار کردین؟

الهی به حق صاحب زمان باردار بشی گلم برات صلوات فرستادم

میشه برا امضام توهم صلوات بفرستی

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یکسال و نیم فولیکول هام ریز بود و بالغ نمیشد

رفتم دکتر دارو داد شکر خدا شد

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

وای منم منتظرم این ماه ولی فردا موعدمه و علائم پریود دارم

من ک دیگه ال دی میخورم ۱ ماه خوردم ۱ ماهم باس بخورم برا اینده میپرسم بخدا خستم چن سال اقدامی؟

ان شاء الله به حق قمر بنی هاشم خدا بهتون سلامتی بده و همه چشم انتظارا باردار بشن و من تو اونا خیلی دل شکسته هستم

کاربریم از سال ۹۷هست این ماه تیکر بارداری میزنم حتمااااااااا🙏 دیدید بالاخره بعد شش سال حامله شدم با دعای خانومای باردار سایت؟ خدا بغلمو با دستاش پر کرد 😭😭😭خدایا شکرت دخترم ۱۴۰۳/۱۰/۱۰ دنیا اومد و من با تمام تلاشی که برای زایمان طبیعی کردم سز اورژانسی شدم و زندگیم با وجود دخترم پر از خنده و انرژی مثبت و حس خالص و شدید خوشبختی شد خدایا پله ای از پله های زندگیمو روش ایستادم که میشه خاطرات شیرین جوانیم من و دختر کوجلوم و شوهرم هرسه کنار هم🧚🤌🏻🫀

میشه سوال منو جواب بدین ممنون میشم

پریشب پریود شدم لک قهوه ای هست دیروز رفتم دستشویی لک قهوه ای اومد و نوار کثیف نشده تا امروز هیچی نیست دلیلش چیه؟

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
لانه گزینی اگه نزدیک موعدتی

اون چیه؟

دیروز موعدم بود دیگه ولی هیچی نیست تا امروز